Ο φετινός Παναθηναϊκός φτιάχτηκε για να "απορροφά" κάθε απρόοπτο που φέρνουν τα παιχνίδια της σεζόν.

Ο φετινός Παναθηναϊκός φτιάχτηκε για να “απορροφά” κάθε απρόοπτο που φέρνουν τα παιχνίδια της σεζόν.

Απώλειες θα υπάρξουν, είτε λόγω καρτών είτε από τραυματισμούς. Ο πρωταθλητισμός απαιτεί θυσίες και καλά αντανακλαστικά στα εμπόδια που προκύπτουν.

Οι πράσινοι έχουν τους δικούς τους πρωταγωνιστές που είναι υπερπολύτιμοι σε κάθε παιχνίδι. Όταν όμως χρειαστεί να λείψουν όπως θα συμβεί τώρα με τον Σποράρ, η λύση από τον πάγκο πρέπει να είναι έτοιμη και αξιόπιστη.

Σε άλλα χρόνια μπορεί να χανόταν η ισορροπία της ομάδας με την απουσία ενός ενορχηστρωτή του παιχνιδιού. Τώρα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Όσοι έρχονται από τον πάγκο να καλύψουν ένα μεγάλο κενό, στέκονται στο ύψος τους! Δεν είναι εικασία αλλά διαπίστωση που την είδαμε και στην άμυνα με Σάρλια και Πούγγουρα, όταν οι Σένκεφελντ και Μάγκνουσον ήταν στα “πιτς”.

Τώρα έρχεται η απώλεια του Σλοβένου επιθετικού που υπέστη διάστρεμμα στο ντέρμπι της Τούμπας. Ο Γιοβάνοβιτς ξέρει ότι χάνει ένα σημαντικό “όπλο” αλλά όπως και την προηγούμενη φορά δεν ανησυχεί!

Ο Φώτης Ιωαννίδης θα είναι ο εκλεκτός του Σέρβου τεχνικού για όσα λείπει ο Σποράρ και το προσεχές ματς με τον Αστέρα Τρίπολης θα πιστοποιήσει το καλά οργανωμένο οικοδόμημα του φετινού Παναθηναϊκού!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ