Ένα καλό ξεκίνημα θέλουν οι «πράσινοι».

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (21/8, 20:00) τον Ιωνικό στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Super League. 

Μετά τον αποκλεισμό του από την Ευρώπη οι «πράσινοι» θα δώσουν όλη τους την προσοχή στις εγχώριες διοργανώσεις και δεδομένων των συνθηκών θα κάνουν πρωταθλητισμό. Οι παίκτες που έχουν αποκτήσει έχουν δημιουργήσει ένα καλό υλικό στα χέρια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που θα κυνηγήσει την πρώτη θέση.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν έχει για το αποψινό ματς στη διάθεσή του τον τραυματία Σένκφελεντ. Από την άλλη ντεμπούτο με την φανέλα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα αναμένεται να κάνουν οι Σπόραρ, Μάγκνουσον και Τσέριν. Την πρώτη του συμμετοχή με τους «πράσινους» κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει και ο Βέρμπιτς που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη.

Από την μεριά τους οι Νικαιώτες έχουν ως πρωταρχικό στόχο την εξασφάλιση της παραμονής τους όσο πιο νωρίς γίνεται στο πρωτάθλημα και δεδεομένου ότι πέρσι είχαν ηττηθεί δύο φορές από τον Παναθηναϊκό και ότι παίζουν εκτός έδρας το έργο τους απόψε είναι δύσκολο.

Πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς, 4-3-3): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Τσέριν, Αλεξανδρόπουλος, Παλάσιος, Αϊτόρ, Σπόραρ.
Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός, 5-3-2): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Μίλο, Βαλεριάνος, Αντούνες, Μασάς, Μεντόσα, Μάντζης, Ν. Ιωαννίδης (Ελευθεριάδης).
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου).
Βοηθοί: Κωσταρας (Αιτ/νίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας).
Τέταρτος διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων).
VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών).
AVAR: Νικολακάκης (Λασιθίου).

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ