Σύμφωνα με πληροφορίες το Παναθηναϊκός τα έχει βρει με την ομάδα του και με τον ίδιο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικο.

Μεγάλη μεταγραφική βόμβα ετοιμάζεται να σκάσει με Μπερνάρντ και Παναθηναϊκό. Πρώτοι εδώ σας το δώσαμε και ας ακούσαμε διάφορα, ότι βλέπουμε φαντάσματα.

Για τον ποδοσφαιριστή είχε δείξει ενδιαφέρον και ο ΠΑΟΚ, αλλά τελικά έκανε πίσω.

Το πήρε πάνω του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Μια ανάσα από το να κάνει δικό του έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να τον ανεβάσει πολλά επίπεδα κάνει ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με πληροφορίες το Παναθηναϊκός τα έχει βρει με την ομάδα του και με τον ίδιο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικο.

 14 φορές διεθνή με την εθνική Βραζιλίας.

Πιο συγκεκριμένα ο 29χρονος εξτρέμ Μπερνάρντ Ανίτσιο Καλντέιρα Ντουάρτε είχε δηλώσει ότι θέλει να φύγει από την ομάδα του κάτι που το θέλει και ο σύλλογος που ανήκει. Ουσιαστικά βρίσκεται στην αναζήτηση της επόμενης ομάδας του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός έκανε επίσημη πρόταση και τελικά θα πληρώσει 1.300.000 € για τον πρώτο χρόνο συμβολαίου του Μπερνάρντ και η ομάδα του παίκτη φαίνεται πως έχει δεχτεί να πληρώσει τα υπόλοιπα χρήματα. Δηλαδή 1,200.000. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου είναι 2.5 εκ ετησίως.

Ο Αλαφούζος έδωσε το πράσινο φως να δώσουν όσα απαιτούνται για να κλείσει ο ποδοσφαιριστής.

Για δύο χρόνια αναμένεται να υπογράψει ο ποδοσφαιριστής.

Το πρόβλημα είναι ότι  έχει ανταγωνιστή στην μεταγραφή του Γαλατασαράι, αλλά όπως λέγεται η Σαρίγια δεν θέλει να πουλήσει τον παίχτη σε ομάδα της Τουρκίας.

Ουσιαστικά δεν υπάρχει θέμα με την Τουρκική ομάδα και ο Παναθηναικός, αν δεν αλλάξει άτι δραματικά τις τελευταίες ώρες θα φέρει στην Αθήνα τον παιχταρά.

Ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί την επιστροφή του στην Ευρώπη, και πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή με καλή ηλικία, και με πολλές παραστάσεις.

Σίγουρα η μεταγραφή του καλοκαιριού

Ατλέτικο Μινέιρο, Σαχτάρ Ντόνετσκ  όπου εκεί έκανε πράγματα και θαύματα με 156 ματς σε πέντε χρόνια, και 28 γκολ – 35 ασίστ.

Μετά την  Σαχτάρ, πήγε στην Έβερτον (84 ματς, 8 γκολ και 7 ασίστ), και από πέρσι αγωνίζεται στα Εμιράτα και τη Σαρίγια, (32 ματς, 7 γκολ και 5 ασίστ).

Αυτή είναι μεταγραφή από το πάνω ράφι και θα ανεβάσει επίπεδο όλη την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ο Σέρβος τεχνικός μάλιστα έχει ήδη βρει τον ρόλο που θα δώσει στον Βραζιλιάνο, βάζοντας τον πίσω από τον Σπόραρ σε ελεύθερο ρόλο, δηλαδή στο «10»…

Οι πληροφορίες μας λένε πως με τον παίκτη έχει μιλήσει απευθείας ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που έχει παίξει σημαντικό ρόλο σε όλες τις πολύ σημαντικές μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι. Και του Σπόραρ και σε αυτή του Βέρμπιτς, και τώρα οι πράσινοι είναι έτοιμοι να… πυροδοτήσουν και τρίτη μεταγραφική «βόμβα», ενισχύοντας σε απίστευτο βαθμό τη μεσοεπιθετική του γραμμή.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик