Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει ζεστά μια ακόμα αξιόλογη περίπτωση από τη Super League

Εξελίξεις στο στρατόπεδο των πρασίνων. Καθώς ο Παναθηναϊκός παίζει τον σημαντικό επαναληπτικό αγώνα με την Σλάβια υπό το πρίσμα μεταγραφών.

Περάσει εν περάσει η ομάδα, ο Γιοβάνοβιτς έχει ζητήσει επιτακτικά ενίσχυση στο «10» και «, ενώ δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανη η πιθανότητα να γίνει κίνηση εν τέλει και για στόπερ.

Παράλληλα όμως και παίκτες που υπολογίζονταν αναμένεται να αποχωρήσουν άμεσα από την ομάδα. Καθώς δεν έχουν προσφέρει τα απαιτούμενα και δεν υπολογίζονται στα πλάνα της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει ζεστά μια ακόμα αξιόλογη περίπτωση από τη Super League.  Πρόκειται για τον Πάολο Φερνάντες του Βόλου που μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για την μεσαία γραμμή, και  ξεχώρισε την περσινή χρονιά με τη φανέλα του Βόλου.

Ο Ισπανός πολυσύνθετος κι άκρως δημιουργικός χαφ, με αρκετά χρόνια στις Ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι, είχε πέρσι 30 συμμετοχές με την ομάδα του Βόλου με απολογισμό 6 γκολ και 3 ασίστ.

Οι πληροφορίες από Ισπανία επιβεβαιώνουν το tweet του Ιταλού δημοσιογράφου Ματέο Μορέτο, μιλάει για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και ισπανικών ομάδων.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ