Ο Τορό έρχεται στην Ελλάδα με τα δικαιώματά του να ανήκουν στον Παναθηναϊκό και μένει να δούμε σε ποια ομάδα θα αγωνιστεί ο 23χρονος εξτρέμ.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την συμφωνία με την Σάο Πάολο, σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους την απόκτηση του Ζόνας Τόρο.

Το συμβόλαιο του 23χρονου εξτρέμ εκπνέει τον Δεκέμβριο του 2022. Δημοσίευμα μάλιστα από την Βραζιλία αναφέρει ότι η Σάο Πάολο είχε απορρίψει πρόταση της Σάντος. Ο λόγος είναι ότι δεν ήθελε να ενισχύσει μια ομάδα που είναι ανταγωνίστρια της.

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν, με 48 συμμετοχές, 5 γκολ και 4 ασίστ. Μπορεί να παίξει τόσο ως αριστερό εξτρεμ, όσο και ως δεξί. Έχει παίξει στο παρελθόν και στις Ατλέτικο Γκοϊανένσε και Σπόρτ Ρεσίφε.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Globo», η συμφωνία έκλεισε την Παρασκευή (29/7). Ο Τορό έρχεται στην Ελλάδα με τα δικαιώματά του να ανήκουν στον Παναθηναϊκό και μένει να δούμε σε ποια ομάδα θα αγωνιστεί ο 23χρονος εξτρέμ.

Δε δόθηκαν χρήματα για τον παίκτη για το συμβόλαιο του οποίο ολοκληρώνεται στο τέλος της χρονιάς, και η Σάο Πάολο διατήρησε το 25% των δικαιωμάτων του.

Αυτά αναφέρει το δημοσίευμα:

«Η Σάο Πάολο παραχωρεί τον Τορό σε ελληνικό σύλλογο και παίρνει το 25% των δικαιωμάτων του επιθετικού που πάει στον Παναθηναϊκό.

Η μεταγραφή “έκλεισε” την Παρασκευή. Ο παίκτης προέρχεται απ’ τη βάση των “τρικολόρ” και δεν είχε ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής από τον Ροζέριο Σένι.

Η Σάο Πάολο περίμενε κάποιο οικονομικό όφελος με το συμβόλαιο του Τορό να λήγει στο τέλος του χρόνου, όμως τελικά ο παίκτης φεύγει χωρίς χρήματα. Από την άλλη πλευρά το κλαμπ θα κρατήσει το 25% των οικονομικών δικαιωμάτων του»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ