Μένει ή φεύγει ο Έλληνας άσος;

Ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες ώρες ολοκλήρωσε μία καλή πώληση, αυτή τη Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στην Σπόρτινγκ. Μετά τα «εγκλήματα» που είχαν κάνει στο παρελθόν οι «πράσινοι» θα έχουν να λένε πως η παραχώρηση του Έλληνα αμυντικού μέσου στην ομάδας της Λισαβόνας δείχνει ότι θέλουν να γίνουν selling club, το οποίο θα πουλά στη σωστή τιμή τους ποδοσφαιριστές του και γιατί όχι και σε υπεραξία.

Το γεγονός ότι έδωσαν τον 21χρονο άσο δεν σημαίνει ότι θα αρχίσουν να ξεπουλάνε. Ο Παναθηναϊκός είχε στα χέρια του προτάσεις και για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, που άγγιζαν τα 1.5 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο η ομάδα του «τριφυλλιού» δεν ήθελε να δοθεί ο αρχηγός της ομάδας του. Διότι δεν είναι σημαντικός για το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και για τα αποδυτήρια.

Εξάλλου ο Κουρμπέλης αναμένεται να επιστρέψει στη αρχική ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδος. Γεγονός που έχει μεγάλη σημασία αν αναλογιστεί κανείς πως η ομάδα του «τριφυλλιού»  έχει ελάχιστους Έλληνες παίκτες στο ροτέισον.

Έτσι, αν δεν έρθει κάποια τρελή πρόταση ο 29χρονος αμυντικός μέσος θα συνεχίσει να φορά την φανέλα των «πράσινων» και να βοηθά σημαντικά την ομάδα του. Το τελευταίο που θα ήθελε αυτή τη στιγμή ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι να ψάχνει έξτρα λύση από την ελεύθερη αγορά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ