Νέα δοκιμασία και νέα πρόσωπα αναμένονται στον Παναθηναϊκό που απόψε το βράδυ κοντράρεται με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο “Απόστολος Νικολαϊδης”.

Νέα δοκιμασία και νέα πρόσωπα αναμένονται στον Παναθηναϊκό που απόψε το βράδυ κοντράρεται με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο “Απόστολος Νικολαϊδης”.

Η ομάδα των Ιωαννίνων αποτελεί το νέο εμπόδιο των πράσινων για το 5/5 στο πρωτάθλημα. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και αποδείχθηκε στις οριακές νίκες του Παναθηναϊκού απέναντι σε ΑΕΚ, Ιωνικό και Λεβαδειακό.

Το θετικό σημάδι για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι πως πλέον μετρά λιγότερους αγωνιστικούς “πονοκεφάλους”. Οι τραυματίες επιστρέφουν και όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι για να διατηρηθεί το αήττητο.

Έτσι δεν αποκλείεται να δούμε εκπλήξεις στο βασικό σχήμα. Ο Σένκεφελντ έχει προβάδισμα για να πάρει ξανά φανέλα βασικού δίπλα στον Πούγγουρα ενώ παρέμβαση αναμένεται να γίνει και στο κέντρο.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού περιμένει να δει τον Μπερνάρντ να ξεκινάει το παιχνίδι και όπως φαίνεται ο Γιοβάνοβιτς θα τους ικανοποιήσει! Ο Βραζιλιάνος προορίζεται για τη θέση του Κουρμπέλη και δίπλα στους Τσέριν και Ρούμπεν.

Από εκεί και πέρα Γκάνεα, Βαγιανίδης θα αγωνιστούν στα δύο φτερά της άμυνας ενώ στην επίθεση η τριπλέτα Αϊτόρ, Παλάσιος και Σποράρ δεν “σπάει”!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ