Ώρα αλλαγών, βελτιώσεων και …προσθαφαιρέσεων ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός. Το γαϊτανάκι των ανανεώσεων συνεχίζεται στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει πλάνα στο μυαλό του. Με την καινούργια χρονιά, ξεκινάει και επίσημα το δεύτερο μισό της σεζόν. Για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, αυτό σημαίνει πως η ομάδα θα κληθεί να «κλειδώσει» κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο, […]

Ώρα αλλαγών, βελτιώσεων και …προσθαφαιρέσεων ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός. Το γαϊτανάκι των ανανεώσεων συνεχίζεται στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει πλάνα στο μυαλό του.

Με την καινούργια χρονιά, ξεκινάει και επίσημα το δεύτερο μισό της σεζόν. Για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, αυτό σημαίνει πως η ομάδα θα κληθεί να «κλειδώσει» κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο, μία καλή πορεία στο Κύπελλο και να πάρει μεγάλες νίκες στα ντέρμπι των Play-Offs.

Η επιστροφή του «Σένκε» έχει αλλάξει την «πράσινη» άμυνα και έχει προσφέρει αναγκαία σταθερότητα. Η αλήθεια είναι όμως, πως ο Ολλανδός και ο παρτενέρ του ο Βέλεθ, είναι επιρρεπείς στους τραυματισμούς.

Η ομάδα δεν μπορεί να πάει σε ένα κρίσιμο παιχνίδι με τον Σάρλια ή τον Πούγγουρα, γιατί ας είμαστε ειλικρινείς όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι… τελικοί.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρει έναν ψηλό και αριστεροπόδαρο στόπερ που θα βρίσκεται ανάμεσα από την 11αδα και τον πάγκο.

Στα υπόλοιπα θέματα, θυμίζουμε πως ο Μπουζούκης δεν ανήκει στην κατηγορία των παικτών που θα παραμείνουν. Καθώς ο παίκτης δεν υπολογίζεται από την ομάδα και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το συμβολαιο του δεν θα ανανεωθεί.

Οσον αφορά τα μπακ. Μπορεί ο Κώτσιρας να μην έχει πείσει. Δεν είναι λίγοι εκείνοι , που εκτιμούν ότι πλησιάζει σιγά-σιγά η ώρα που θα πάρει την ευκαιρία του ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

Ο νεαρός μπακ-χαφ επέστρεψε το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, εντασσόμενος αρχικά στη β’ ομάδα. Πάντοτε όμως το πλάνο ήταν να ανέβει στην πρώτη, κάτι που φυσικά έχει ήδη γίνει τελευταία.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ