Ο Ουριέλ Αντούνα έφτασε κοντά στον Παναθηναϊκό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αλλά κυρίως η στάση της Κρουζ Αζούλ έφερε "ναυάγιο" στη μεταγραφή.

Ο Ουριέλ Αντούνα έφτασε κοντά στον Παναθηναϊκό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αλλά κυρίως η στάση της Κρουζ Αζούλ έφερε “ναυάγιο” στη μεταγραφή.

Ο Μεξικανός εξτρέμ ήταν ο εκλεκτός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και έχει κάθε δυνατή προσπάθεια για να έρθει στην Ελλάδα. Η πραγματικότητα είναι πως Παναθηναϊκός και παίκτης τα βρήκαν σε όλα όμως το εμπόδιο της Κρουζ Αζούλ ήταν αξεπέραστο με τις υπέρογκες οικονομικές απαιτήσεις που είχε…

Λίγο καιρό μετά ο Αντούνα μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για αυτή την… περιπέτεια και δήλωσε απογοητευμένος από την τελική έκβαση.

«Δεν ξέρω αν είναι αδυναμία, σίγουρα όμως είναι απογοήτευση, ήμουν κάπως εκνευρισμένος γιατί πάλεψα πολύ να παίξω στην Ευρώπη και ακόμα προσπαθώ για αυτό. Δεν έγινε πράξη, αλλά θα συνεχίσω να δουλεύω για να βρίσκομαι στο υψηλότερο επίπεδο, να παίζω καλά για τον σύλλογό μου γιατί ξέρω πως αν δώσω πολλά εδώ, θα με δει ξανά κάποια από ομάδα από την Ευρώπη.

«Η οικογένειά μου, όλοι όσοι με περιβάλλουν είναι χαρούμενοι στην Κρουζ Αζούλ και δεν θα ήθελα να φύγω για άλλον σύλλογο εκτός Ευρώπης. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, μου έχουν φερθεί πολύ καλά κι αυτό πρέπει να πιστωθεί στη διοίκησή μας».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ