Για το 2 στα 2 κόντρα στον ΟΦΗ, για τους πρώτους βαθμούς οι Κρητικοί.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (21:00) τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Super League. Οι «πράσινοι» μετά το 1-0 κόντρα στον Ιωνικό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θέλει να κάνει στο 2 στα δύο.

Οι Κρητικοί την πρώτη αγωνιστική ηττήθηκαν 3-1 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Στα αγωνιστικά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Σένκεφελντ και Μάγκνουσον. Επιπλέον λιγοστεύουν οι επιλογές του Σέρβου στο χώρο της μεσαίας γραμμής μετά την αποχώρηση του Αλεξανδρόπουλου και το γεγονός ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος ο Μπερνάρντ.

Από την άλλη η ομάδα του Νίκου Νιόπλια δείχνει ότι ψάχνεται. Ο ΟΦΗ έχει την παράδοση με το μέρος του σε αυτό το ματς. Οι Κρητικοί στο «Γεντί Κουλέ», ηττήθηκαν για τελευταία φορά πριν από επτά χρόνια, με 3-2. Ενώ στα τελευταία δέκα ματς  ανεξαρτήτως έδρας, μετράνε τέσσερις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μόνο δύο ήττες!

Πιθανές συνθέσεις:

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας, 4-2-3-1): Στέφενς, Λάρσον, Γιοχού, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Μπουζούκης, Νέιρα, Τοράλ, Ντίκο.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς, 4-3-3): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Τσέριν, Παλάσιος, Σπόραρ, Αϊτόρ.

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας).
Βοηθοί: Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Βασιλόπουλος (Έβρου).
4ος διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας).
VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας).
ΑVAR: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας).

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ