Νέο όνομα στη λίστα του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται αυτές τις ώρες εν αναμονή της απόφασης της Αλ Φατέχ για την μεταγραφή του Φραν Βέλεθ. Οι «πράσινοι» για να παραχωρήσουν τον Ισπανό στόπερ έχουν ζητήσει να τους καταβληθεί πρώτα όλα το ποσό και περιμένουν την απάντηση των Σαουδάραβων.

Αν τελικά γίνει το deal ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εξετάσει περιπτώσεις για να καλύψει το κενό που θα δημιουργηθεί με την αποχώρηση του Βέλεθ στην άμυνα. Πέρα από τον αρχηγό της Εθνικής Ισλανδίας, Χόρντουρ Μάγκνουσον υπάρχει και άλλο όνομα στη λίστα του Σέρβου τεχνικού.

Και ποιο είναι αυτό; Ο λόγος για την διεθνή Μαροκινό Ζουχαΐρ Φεντάλ (εκ των αρχηγών της Εθνικής Ομάδας της χώρας του), ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Ο 32χρονος αμυντικό έχει πολύ πλούσιο βιογραφικό στην πλάτη του και παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα αφού έχει αγωνιστεί στο παρελθόν  στις Πάρμα, Σιένα, Παλέρμο στην Ιταλία, Λεβάντε, Αλαβές, Μπέτις στην Ισπανία αλλά και Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στην Πορτογαλία. Επιπλέον, ο Φεντάλ έχει φορέσει την φανέλα και της Ράμπατ της πατρίδας του.Μένει να δούμε πως θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ