Άπαντες στους «πράσινους» κινούνται σε ρυθμούς ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει ιδανικά την πορεία του στο πρωτάθλημα της Super League φέτος. Οι «πράσινοι» με το 3 στα 3 βρίσκονται με 9 βαθμούς στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Την Κυριακή η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο πρώτο αθηναϊκό ντέρμπι της σεζόν. Ο Σέρβος κόουτς θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του μετά από αρκετό καιρό.

Χουάνκαρ και Μάγκνουσον που δεν αγωνίστηκαν στο ματς κόντρα στον Λεβαδειακό επιστρέφουν στην αρχική ενδεκάδα. Επιπλέον, ο Ρούμπεν Πέρεθ που αγωνίστηκε στο τελευταίο ημίωρο τον αγώνα του Σαββάτου θα πάρει κι αυτός φανέλα βασικού.

Ακόμα είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή ο Μπαρτ Σένκφελεντ. Ο Ολλανδός αμυντικός θα προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και αν καταφέρει να κάνει 3-4 προπονήσεις θα είναι στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνε και με τον Μπερνάρντ.

Δεδομένου ότι και οι δύο είναι εκτός αγωνιστικής δράσης αρκετό καιρό ο Παναθηναϊκός δεν θα ρισκάρει ένα ματς, που είναι ντέρμπι να τους ρίξει στη «μάχη» για πολλή ώρα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ