Ο Παναθηναϊκός απέρριψε όλες τις περιπτώσεις χαφ που είχε στα χέρια του

To ρεπορτάζ τρέχει και οι εξελίξεις είναι συνεχείς. Καθώς ο Παναθηναϊκός απέρριψε όλες τις περιπτώσεις χαφ που είχε στα χέρια του και διέκοψε όλες τις επαφές. Σας αναφέραμε μέσα στην μέρα για την επαφή με Οσόριο και Κρίστενσεν, οι οποίες εν τέλει αποτελούν παρελθόν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην περίπτωση του Δανού, η πρώτη πρόταση του Παναθηναϊκού  ήταν κοντά στο 1 εκατ. ευρώ. Πρόταση, η οποία απορρίφθηκε καθώς δεν ήταν αρκετή για την Νόρτζελαντ, που είδε την ανάγκη του Τριφυλλιού να αποκτήσει εδώ και τώρα τον ποδοσφαιριστή, και  φαίνεται πως ζητούσε χρήματα πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ.

Ο παίχτης του χρόνου είναι ελεύθερος και οι πράσινοι θα επανέλθουν τον Δεκέμβριο σύμφωνα με πληροφορίες για την απόκτηση του παίχτη. Αρέσει πάρα πολύ στον Γιοβάνοβιτς και σίγουρα θα επανέλθουν οι πράσινοι.

Αντίστοιχα, στην περίπτωση του Οσόριο, το κόκκινο φως ήρθε από τον ίδιο τον παίκτη, που προτιμά να παίξει και στο Μουντιάλ και έπειτα να ψάξει ομάδα, με νέους όρους και συνθήκες.

Οι πράσινοι δεν έχουν διάθεση για βιαστικές κινήσεις και μένει να δούμε αν θα προκύψει κάτι εξαιρετικά ποιοτικό και με καλή σχέση αξίας – τιμής. Ώστε η πλευρά Αλαφούζου να βάλει το χέρι στην τσέπη και να το αποκτήσει.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εξάλλου έχουμε αναφέρει και παλιότερα πως δεν βιάζεται και δεν δέχεται πιέσεις για να κλείσει παίκτη. Κυρίως αν δεν του κάνει και δεν έχει τα χαρακτηριστικά που ζητάει.

Τελικά με τόσο καιρό που είχε στην διάθεση του ο Παναθηναϊκός πως φτάσαμε εδώ.

Από το “Πάρε όποιον θέλεις” του Αλαφούζου στον Γιοβάνοβιτς, στο “κατά πάσα πιθανότητα δεν θα γίνει μεταγραφή”!

Λίγες ώρες έμειναν μήπως και δούμε καμιά τεράστια ανατροπή. Τα συνηθίζουν στον Παναθηναϊκό αυτό το καλοκαίρι άλλωστε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ