Ο μεγαλομέτοχος τον στηρίζει και το έδειξε εμπράκτως ο Γιάννης Αλαφούζος. Ανανέωση για 2 ακόμα χρόνια πριν τον τελικό κυπέλλου.

 Για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, είναι κρίσιμες οι μέρες! Μετά την εξασφάλιση της Ευρώπης μπροστά του το κύπελλο. Ένας τίτλος μετά από χρόνια, είναι αυτό που χρειάζεται για να κλείσει ιδανικά την χρονιά. Αλλά ποιος είναι ο βασικός πρωταγωνιστής αυτής της πορείας. ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ.

Ο μεγαλομέτοχος τον στηρίζει και το έδειξε εμπράκτως ο Γιάννης Αλαφούζος. Ανανέωση για 2 ακόμα χρόνια πριν τον τελικό κυπέλλου. Σημαντικό αυτό γιατί δείχνει πόσο τον εμπιστεύεται ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του τελικού.

Οι πληροφορίες του sports365.gr κάνουν λόγο για δέσμευση του μεγαλομετόχου για μεγαλύτερο μπάτζετ, και ορισμένες αλλαγές στο διοικητικό επιπεδο που θα κάνουν πιο εύκολο το έργο του προπονητή.

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μετά από συνάντηση που είχαν σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Γιάννης Αλαφούζος και ο προπονητής της ομάδας, κ. Ivan Jovanovic, συμφωνήθηκε η επέκταση για ακόμα δύο χρόνια της συνεργασίας με τον κ. Jovanovic και το επιτελείο του! Επισφραγίστηκε έτσι η θετική διάθεση που υπήρχε και απομένει η ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους με την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τον κ. Αλαφούζο για τη δυνατότητα να συνεχίσουμε με τους συνεργάτες μου το έργο που ξεκινήσαμε στον Παναθηναϊκό πριν από ένα χρόνο περίπου. Επιθυμία μου είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του μεγάλου συλλόγου του Παναθηναϊκού και των εκατομμυρίων φιλάθλων του», είπε ο προπονητής του Τριφυλλιού μετά την επίτευξη της συμφωνίας.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ