Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βλέπει παίκτες να πλησιάζουν γιαενίσχυση. Αυτούς που θέλει όμως από το ήδη υπάρχον ρόστερ πρέπει να βρει τρόπο να τους κρατήσει. Μία τέτοια περίπτωση είναι εκείνη του Χουανκάρ. Γίνεται εδώ και καιρό προσπάθεια να βρεθεί η “χρυσή τομή” μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει εισηγηθεί θετικά […]

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βλέπει παίκτες να πλησιάζουν γιαενίσχυση. Αυτούς που θέλει όμως από το ήδη υπάρχον ρόστερ πρέπει να βρει τρόπο να τους κρατήσει.

Μία τέτοια περίπτωση είναι εκείνη του Χουανκάρ.

Γίνεται εδώ και καιρό προσπάθεια να βρεθεί η “χρυσή τομή” μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει εισηγηθεί θετικά για τον παίκτη, ενώ παράλληλα έχει κάνει και τις εισηγήσεις του και για τους υπόλοιπους. Οι οποίοι μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι του 2022. Οι “πράσινοι” θέλουν να τελειώσουν τα θέματα των ανανεώσεων.

Ο παίκτης έχει δηλώσει πως θέλει να παραμείνει. Αλλά όχι και…τσάμπα!

Το συμβόλαιο του Ισπανού μπακ λήγει στο τέλος της σεζόν και είναι μία από τις περιπτώσεις που θα απασχολήσουν το προσεχές διάστημα τους Πράσινους. Δεδομένη η επιθυμία του Τριφυλλιού να διατηρήσει τον 32χρονο άσο στις τάξεις του, για την ώρα όμως υπάρχει… χάσμα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ