Ο Παναθηναϊκός απέκτησε από την Ιντεπεντιέντε την τελευταία στιγμή των μεταγραφών τον Σεμπαστιάν Παλάσιος. Ο 29χρονος δεξιός εξτρέμ είχε “γυαλίσει” στον Γιοβάνοβιτς, και περιμένει πολλα από αυτόν, για να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Ο ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πίεση που άσκησε στην διοίκηση της Ιντεπεντιέντε ώστε να γίνει η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. […]

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε από την Ιντεπεντιέντε την τελευταία στιγμή των μεταγραφών τον Σεμπαστιάν Παλάσιος.

Ο 29χρονος δεξιός εξτρέμ είχε “γυαλίσει” στον Γιοβάνοβιτς, και περιμένει πολλα από αυτόν, για να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Ο ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πίεση που άσκησε στην διοίκηση της Ιντεπεντιέντε ώστε να γίνει η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Είπε ότι ήταν σίγουρος για την απόφαση του να έρθει, και θέλει να κατακτήσει τίτλο με την νέα του ομάδα.

Ο «Τούκου» Παλάσιος μιλησε στην κάμερα της «πράσινης» ΠΑΕ:

«Όταν έφτασε η πρόταση, προσπαθήσαμε τόσο εγώ όσο και ο εκπρόσωπός μου να “σπρώξουμε” τα πράγματα. Έμαθα για τα σχόλια των φιλάθλων και μου άρεσε αυτή η ευκαιρία καθώς και η πρόκληση να έρθω σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Νιώθω χαρούμενος.

Χάρηκα πολύ όταν άκουσα τα νέα. Χρειαζόμουν ένα τέτοιο βήμα στην καριέρα μου, σε μία μεγάλη ομάδα. Δεν είχα καμία αμφιβολία. Διάφοροι φίλοι μου έχουν περάσει από την Ελλάδα. Μου έγραψαν και μου μίλησαν πολύ όμορφα για τον σύλλογο και την Αθήνα. Αυτό με παρακίνησε να έρθω. Η οικογένειά μου με στήριξε.

Από μικρό παιδί ήθελα να έρθω στην Ευρώπη. Στόχος μου είναι η ομάδα να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται, κατακτώντας έναν τίτλο. Θέλω να τα καταφέρω και σε ατομικό επίπεδο. Πιστεύω με θυσίες και καθημερινή δουλειά θα τα καταφέρω.

Είδα ότι με υποστηρίζουν, μου έστειλαν φωτογραφίες και μηνύματα, που με έκαναν χαρούμενο. Το δικό μου μήνυμα είναι ότι θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό δουλεύοντας καθημερινά. Θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε με δύναμη για να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται!».

Λαμπρή Καριέρα

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος είναι 29 ετών. Αγωνίζεται ως βασικός δεξιός εξτρέμ στην Ιντεντεπετιέντε και μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα σε επτά αγώνες έχει δώσει τέσσερις ασίστ, αποτελώντας έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του, η οποία φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, ύστερα από επτά αγωνιστικές.

Στο παρελθόν, ο Παλάσιος έχει αγωνιστεί σε Μπόκα Τζούνιορς, Πατσούκα, Νιούελς, Άρσεναλ FC, Ατλέτικο Ουνιόν και Ταγιέρες κι έχει συνολικά σε 218 παιχνίδια 52 γκολ και 20 ασίστ στο πρωτάθλημα.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ