Εντός της ημέρας θα ταξιδέψει στην Ελλάδα ο Σέρτζι Κανός προκειμένου να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Εντός της ημέρας θα ταξιδέψει στην Ελλάδα ο Σέρτζι Κανός προκειμένου να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί άμεσα τη μεταγραφή του Σέρτζι Κανός οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τρέχουν με γοργό ρυθμό τις σχετικές διαδικασίες.

Μάλιστα εντός της Δευτέρας ο 25χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός πρόκειται να έρθει στην Αθήνα έτσι ώστε να υπάρχει η σχετική άνεση χρόνου στη διευθέτηση των όσων πρέπει να μεσολαβήσουν (ιατρικά, υπογραφές κλπ) πριν από τις ανακοινώσεις.

Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την Μπρέντφορντ μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι και οι επαφές που είχαν οι δύο πλευρές το προηγούμενο διάστημα για ανανέωση δεν οδήγησαν πουθενά.

Ο Σέρτζι Κανός έχει ύψος 1.77 και αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης. Στην Μπρέντφορντ βρίσκεται τα τελευταία έξι χρόνια και σε αυτό το διάστημα έχει μετρήσει 249 συμμετοχές, 36 γκολ και 33 ασίστ. Φέτος έχει αγωνιστεί σε έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με μόλις 83 λεπτά συμμετοχής.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ