Ο έμπειρος μπακ Μοχαμαντί  απασχόλησε την «Ένωση» κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Όπως σας είχαμε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή μέσω του sports365gr. Όμως το deal άργησε αλλά τελικά ολοκληρώθηκε ποτέ. Ο Ιρανός έμεινε ελεύθερος στις 27 Αυγούστου και πριν λίγες ώρες τα βρήκε σε όλα με τον δικέφαλο. Έρχεται άμεσα Αθήνα να υπογράψει το […]

Ο έμπειρος μπακ Μοχαμαντί  απασχόλησε την «Ένωση» κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Όπως σας είχαμε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή μέσω του sports365gr. Όμως το deal άργησε αλλά τελικά ολοκληρώθηκε ποτέ. Ο Ιρανός έμεινε ελεύθερος στις 27 Αυγούστου και πριν λίγες ώρες τα βρήκε σε όλα με τον δικέφαλο. Έρχεται άμεσα Αθήνα να υπογράψει το συμβόλαιο του με την  ΑΕΚ .

Η Ένωση στράφηκε στον Μοχαμάντι για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας της. Εκει έχει ακόμα τους Χατζισαφί και τον Μιτάι.

Ο Μοχαμαντί βρισκόταν επίσης στη λίστα αρκετών ομάδων, όπως της Φερεντσβάρος και της Νότιγχαμ. O 27χρονος αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια στο Βέλγιο με την Γάνδη και έχει 37 συμμετοχές με την Εθνική Ιράν.

Σύντομα περισσότερα.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ