Τι μας ετοιμάζει ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης άμεσα; Ε ρε τι έχει να γίνει στα μεταγραφικά των Πειραιωτών...

Τι μας ετοιμάζει ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης άμεσα; Ε ρε τι έχει να γίνει στα μεταγραφικά των Πειραιωτών

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αναμένεται να γίνει καραμπόλα ολκής και να έρθουν τα πάνω κάτω στο ρόστερ των πρωταθλητών. Καθώς ο Κορμπεράν έχει πάρει το πράσινο φως για να τα αλλάξει όλα από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ. Με πρώτο του μέλημα να φύγουν από το ρόστερ και να ελαφρύνει κάπως από ονόματα που είτε δεν υπολογίζονται, είτε προσφέρουν λιγότερα από τα αναμενόμενα.

Μια πρώτη είδηση που παίζει δυνατά λοιπόν είναι η επικείμενη αποχώρηση του Κώστα Μανωλά. Ο οποίος έχει πρόταση 12 εκ. ευρώ από Σαουδική Αραβία.

Λεφτά που έρχονται λουκουμάκι στο ταμείο του Ολυμπιακού, ειδικά λίγο πριν τα ΜΠΑΜ που ετοιμάζει. (Τα οποία και θα κοστίσουν, όπως είναι φυσικό).

Έπειτα έχουμε το θέμα της αντικατάστασης του. Με το όνομα του Ρέτσου να επανέρχεται στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή μάλιστα να λέγεται πως είναι ήδη κλεισμένος για αντιΜανωλάς. Και τις εξελίξεις να τρέχουν!

Τέλος, άλλη μία τράμπα ετοιμάζεται για τον Ολυμπιακό. Αυτή την φορά στην γραμμή κρούσης. Με Χασάν να ανοίγει δρόμο για τον Ουί Τζο Χουάνγκ.

Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής δεν δείχνει να βρίσκεται στα πλάνα του Κορμπεράν και μετά την επιστροφή του από δανεισμό στην Τουρκία αναμένεται να αποχωρήσει και πάλι από το λιμάνι.

Για τον ΝοτιοΚορεάτη τι άλλο να πούμε; Σας έχουμε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή πως πρόκειται για παίκτη ποιότητας, με προοπτικές για Premier League.

Μια ακόμη κίνηση που ετοιμάζεται είναι η αποχώρηση του Ελ Αραμπί, ο οποίος ψάχνει το τελευταίο GRANDE συμβόλαιο πριν κλείσει την καριέρα του. Και έχει πρόταση από Σαουδική Αραβία για το  last Dance.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ