Μεγάλη ανατροπή στον Ολυμπιακό που θα δούμε μεγάλες ανακατάξεις παντού.

Ο Κώστας Φορτούνης κατά τη παρουσία του Πέδρο Μαρτίνς αλλά και με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού από τον Κάρλος Κορμπεράν τελικά υπολογίζεται.

Μεγάλη ανατροπή στον Ολυμπιακό που θα δούμε μεγάλες ανακατάξεις παντού.

Η πρώτη αφορά τον Φορτούνη.

Ο Τρικαλινός άσος είχε μείνει στον «πάγο» και ο διεθνής μεσοεπιθετικός μολονότι δεσμεύεται με ένα αρκετά υψηλό συμβόλαιο δεν είναι στα πλάνα των «ερυθρόλευκων».

Εκεί που ήταν έτοιμη η μεταγραφή του σε άλλη ομάδα (σας είχαμε δώσει που αναμενόταν να πάει) τελικά είχαμε μια μεγάλη αλλαγή στα πλάνα της ομάδας. Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού τελικά ζήτησε να μείνει στην ομάδα ο διεθνής άσος και να τον πάρει μαζί του στην πρώτη ομάδα.

Από την άλλη και ο ποδοσφαιριστής θέλει να επιστρέψει και σύντομα θα τον ξαναδούμε στις προπονήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Κορμπεράν αποφάσισε τελικά να υπολογίζει στον Έλληνα άσο και να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Την Δευτέρα αναμένεται να τον δούμε στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, και αυτό σημαίνει μια δεύτερη ευκαιρία, όπως Βρουσάι, και Κούτρη.

Τα μεταγραφικά σενάρια που πρώτοι σας είχαμε δώσει εδώ, πάνε στις καλένδες με την ανατροπή που έχουμε, αφού ο Ολυμπιακός φυσικά ήταν και είναι η πρώτη προτεραιότητα για τον Κώστα Φορτούνη.

Σύντομα θα επανέλθουμε με περισσότερα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ