Συμβαίνουν και αυτά...

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια θα έλεγε κανείς πως κάνει εξαιρετικές μεταγραφές στη θέση του τερματοφύλακα. Τη σεζόν 2017-18 οι Πειραιώτες απέκτησαν το Ζοσέ Σα, που τώρα κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Γουλβς.

Την σεζόν εκείνη οι «ερυθρόλευκοι» είχαν έναν ακόμη γκολκίπερ στο ρόστερ τους.  Ο λόγος για τον ελπιδοφόρο τότε, Ίβο ίβουσιτς, τον οποίο έκαναν δικό τους τον Ιανουάριο του 2018.

Με τον Πορτογάλο μπροστά του ο Κροάτης πορτιέρε δεν πραγματοποίησε ούτε μία συμμετοχή στη Super League και είναι ελάχιστοι που θυμούνται την παρουσία του στον Πειραιά.

Αφού δεν έπιασε στον Ολυμπιακό ο Ίβουσιτς επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Όσιγιεκ. Πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, οι οποίες τον οδήγησαν στην κλήση στην Εθνική Κροατίας το 2021.

Η καταπληκτική εμφάνιση του Ίβουσιτς με την φανέλα της Εθνικής Κροατίας στις 13 Ιουνίου το 2022 στη μεγάλη νίκη της με 1-0 κόντρα στην Εθνική Γαλλίας για το Nations League είχε τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Τώρα ο 27χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται στο στόχαστρο της Νάπολι. Ένα διαμάντι που είχε αλλά δεν αξιοποίησε ποτέ και ο Ολυμπιακός…Συμβαίνουν και αυτά…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ