1-2 μεταγραφές που θα σκάσουν δεν έχουν γραφτεί πουθενά.

Ολυμπιακός: Μπορεί να φαίνεται στασιμότητα αλλά μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα. Οι προεργασίες σε πολλα μέτωπα έχουν γίνει και θα αρχίσουν να σκάνε σιγά σιγά. Μάλιστα 1-2 μεταγραφές που θα σκάσουν δεν έχουν γραφτεί πουθενά.

Το θέμα με τον Ελ Αραμπί φαίνεται πως θα έχει άμεσα εξελίξεις! Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σύγχρονα κεφάλαια στο σκοράρισμα για τον Ολυμπιακό. Και ο κόσμος τον θέλει στο λιμάνι. Θέμα μιας ή δύο ημερών οι υπογραφές.

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στο οικονομικό με συμβόλαιο διετές και ετήσιά αμοιβή 2.000.000 ευρώ, συν 800.000 μπόνους για επίτευξη στόχων (κατάκτηση του πρωταθλήματος και την συμμετοχή στους ομίλους του Champions League).

Ο Βαλμπουενά έχει συμφωνήσει προφορικά και αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές άμεσα. Η ετήσια αμοιβή του θα είναι περίπου 1.000.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους.

«Έχω προφορική συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου μου με τον Ολυμπιακό, απλά πρέπει να υπογράψουμε τα χαρτιά, αλλά κανονικά συνεχίζω. Είμαι πολύ χαρούμενος εκεί, είμαι πολύ ικανοποιημένος σε αυτόν τον σύλλογο, και σε αυτή τη χώρα».

Ο Ονιεκούρου είναι έτοιμος για Τουρκία και όπως λένε στην γειτονική χώρα, το μέλλον του, θα είναι, είτε στη Γαλατασαράι είτε στην Ντεμιρσπορ.

Στη Γαλλία, υπήρξαν νέες δημοσιεύσεις περί ενδιαφέροντος των ερυθρόλευκων για τον Ρεμί Καμπελά ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μονπελιέ. Αλλά από την άλλη ο ποδοσφαιριστής μιλάει με Ιταλικές ομάδες, και ο Ολυμπιακός δείχνει να απέχει πλέον από το παζάρι που έχει στηθεί.

Τέλος όσον αφορά τον Σλιμανί οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν την περίπτωση του, αλλά μαζί με άλλες. Στη Γαλλία και Αλγερία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός τον παρακολουθεί, και ο παίχτης  είναι προς πώληση από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα