Έρχονται εξελίξεις στους "ερυθρόλευκους".

Ενός αποκλεισμού μύριες αλλαγές έπονται. Χθες βράδυ ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 4 – 0 από την Μακάμπι Χάιφα και αποκλείστηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από το Champions League.

Η απομάκρυνση του Πέδρο Μαρτίνς από τον πάγκο των “ερυθρολεύκων” είναι σχεδόν δεδομένη. Ήδη ο Βαγγέλης Μαρινάκης ψάχνει τον αντικαταστάτη του στην Ισπανία. Ωστόσο, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει αποφασίσει να τα αλλάξει όλα μετά την αποτυχία της ομάδας του. Πέραν του Πορτογάλου προπονητή παρελθόν από του Ρέντη θα αποτελέσουν και κάποια “βαριά ” ονόματα ανεξάρτητα από το συμβόλαιο τους.

Ο Τόμας Βατσλίκ που ήταν σε πολύ κακό βράδυ χθες και ευθύνεται και στα γκολ αναμένεται να αποχωρήσει από τους Πειραιώτες.

Ο αντικαταστάτης του φαίνεται πως θα είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας έχει ήδη κάνει κάποιες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και περιμένει την απάντησή του. Εδώ και καιρό υπάρχει πολύ μεγάλη δυσαρέσκεια στους φιλάθλους των Πειραιωτών που ο Κώστας Φορτούνης με εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς έχει τεθεί εκτός ομάδας. Ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός, του οποίου του όνομα ακούστηκε χθες στο “Καραϊσκάκης” είναι πολύ πιθανό να ενσωματωθεί ξανά στην ομάδα.

Παρελθό, ακόμη, από τον Ολυμπιακό είναι σχεδόν σίγουρο πως θα αποτελέσουν οι Πιερ Κούντε, Παπέ  Άμπου ΣισέΤικίνιο, Μαντί Καμαρά, Ουσεϊνού Μπα και, μετά την χθεσινή του εμφάνιση, πιθανόν και ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Αναμένονται καυτές εξελίξεις…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ