Τι γίνεται με τον 30χρονο μπακ.

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια στις τάξεις του Ολυμπιακού για τον Σίμε Βρσάλικο, ο οποίος αποκτήθηκε φέτος αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα.

Οι εμφανίσεις του, έως τώρα, χαρακτηρίζονται ως κακές. Όχι μόνο αυτό. Έχει ήδη υποστεί δύο θλάσεις, ενώ ζητάει συνέχεια αλλαγή.

Το καλοκαίρι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους». Αμείβεται με δύο εκατ. ευρώ, χρήματα που δεν έχει -προς το παρόν- δικαιώσει.

Η θέση του στο πειραιώτικο ρόστερ κρίνεται πλέον ως αμφίβολη. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις ο Λαλά.

Ο Κροάτης μπακ σε καμία περίπτωση δεν έχει ταιριάξει με την ομάδα. Δεν αισθάνεται καλά στη χώρα μας κι αυτό είναι εμφανές.

Τρελό το συμβόλαιο που είναι 3ετες, ως το 2025, με καθαρές αποδοχές 1.800.000 ευρώ τον χρόνο, και βαλτε  και τα signing bonus εξαιτίας των “σκληρών” ατζέντηδων του που ε΄χουν δέσει πολύ καλά τον πελάτη τους.

Μετά την έλευση του Μίτσελ ο Ολυμπιακός προχώρησε στην αποδέσμευση του Κώστα Μανωλά. Λέτε να γίνει το ίδιο και με τον Σίμε Βρσάλικο; Δεν αποκλείεται να έχουμε σύντομα εξελίξεις.

Το σίγουρο είναι ότι όπως είναι μέχρι τώρα τα πράγματα δύσκολο να βγει η χρονιά για τον Κροάτη.

Μπροστά στο άμεσο μέλλον υπάρχει μια δύσκολη αλλά αναγκαία απόφαση και για τις δύο πλευρές.

Από τον Ολυμπιακό δια μέσου Μίτσελ έχει κυκλοφορήσει η διαρροή ότι υπάρχει τελεσίγραφο…

Να βρει ομάδα, αλλιώς δεν θα υπολογίζεται στην πρώτη ομάδα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ