Αλλαγής πλεύσης από τον Μίτσελ στον Ολυμπιακό! Η επιλογή με τα τρία "δεκάρια" στην ίδια ενδεκάδα πέτυχε αλλά δεν αποκλείεται τώρα να κάνει παρεμβάσεις.

Αλλαγής πλεύσης από τον Μίτσελ στον Ολυμπιακό! Η επιλογή με τα τρία “δεκάρια” στην ίδια ενδεκάδα πέτυχε αλλά δεν αποκλείεται τώρα να κάνει παρεμβάσεις.

Η συνταγή του Ισπανού τεχνικού έδωσε στους ερυθρόλευκους αυτό που χρειάζονταν! Νίκες και βαθμούς, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να πλησιάζει αρκετά στην κορυφή.

Το πείραμα με τα τρία “δεκάρια” έκανε εντύπωση σε πολλούς αλλά τα αποτελέσματα έδειξαν πως ήταν σωστό! Ο Μίτσελ ωστόσο δεν επαναπαύεται και προχωρά σε αλλαγές που θεωρεί πως θα ωφελήσουν.

Έτσι αναμένεται να… διαταράξει λίγο τη συνοχή της ενδεκάδας στο προσεχές παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο Μίτσελ σκέφτεται να θυσιάσει ένα από τα τρία δεκάρια, ποντάροντας λίγο και στην φόρμα.

Τα δύο ματς με τον Άρη ανέδειξαν κάποιους παίκτες οι οποίοι διεκδικούν πλέον θέση στην ενδεκάδα. Πρόκειται για τους Γκάρι και Μασούρα και μένει να δούμε ποιος εκ των Χάμες, Φορτούνη και Μπιέλ θα εκτοπιστεί από το αρχικό σχήμα.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ