Η αποχώρηση του Κώστα Μανωλά άνοιξε τη συζήτηση για ενδεχόμενη προσθήκη κεντρικού αμυντικού στο ρόστερ από την αγορά των ελεύθερων.

Η αποχώρηση του Κώστα Μανωλά άνοιξε τη συζήτηση για ενδεχόμενη προσθήκη κεντρικού αμυντικού στο ρόστερ του Ολυμπιακού από την αγορά των ελεύθερων.

Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός κοιτάζει μόνο τις δυνατές περιπτώσεις και αν αποφασιστεί τελικά από τον Μίτσελ να προχωρήσουν σε μεταγραφή, τότε δεν αποκλείεται να παίξει δυνατά στο ρεπορτάζ το όνομα του Τζέισον Ντεναγιέρ.

Ο 27χρονος αμυντικός ψάχνει από το καλοκαίρι ομάδα. Όχι ότι δεν έχει προτάσεις αλλά θέλει κάτι εξαιρετικό. Κυνηγούσε επίμονα μια πρόταση από μεγάλη ομάδα της PremierLeague αλλά και ρόλο τον οποίο δεν βρήκε…

Στην Αγγλία είχε ακουστεί για Γουλβς, Φούλαμ και… Νότιγχαμ, και ορισμένες άλλες ομάδες…

Τα οικονομικά στάνταρ του Ντεναγιέρ φτιάξουν σε υψηλά επίπεδα. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με φήμη στο ευρωπαϊκό στερέωμα, ενεργό διεθνή στο Βέλγιο και 25 εκατ. χρηματιστηριακή αξία. Όλα αυτά ανεβάζουν τις μετοχές του και το κασέ του παρουσιάζεται υψηλό για κάθε σύλλογο.

Αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός για την εθνική ομάδα του Βελγίου και με το Μουντιάλ μπροστά θα ήθελε ένα ποιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Ο Ντεναγιέρ χρειάζεται την πρόκληση της Ευρώπης και μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Εδώ ταιριάζει σε όλα με τον Ολυμπιακό. Αυτός ήταν και ο λόγος που απέρριψε προτάσεις από τα Εμιράτα που ξέφευγαν αρκετά σε χρήματα.

Δυο φορές από τα τέλη Αυγούστου είχε μπει στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Και στις δύο περιπτώσεις ήταν όταν είχαν σκάσει προτάσεις για Μανωλά.

Οι απαιτήσεις του Βέλγου κυμαίνονται γύρω στα 2,2 με 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για συμβόλαιο όμως είναι ότι καλύτερο διαθέτει αυτή τη στιγμή η ελεύθερη αγορά! Και ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει φέτος ότι κυνηγά τέτοιες περιπτώσεις που θα τον δυναμώσουν!

Η Ελλάδα που είναι ακόμη ανοιχτή για τους ελεύθερους παίκτες είναι ένας από τους “αναγκαστικούς” προορισμούς για τον Τζέισον Ντεναγιέρ. Ο Ολυμπιακός από την άλλη μπορεί να του δώσει αυτό που θέλει ειδικά με Μαρσέλο και Χάμες.

Δεν είναι ούτε μακριά αλλά ούτε και κοντά. Αν οι ερυθρόλευκοι θελήσουν να το τελειώσουν οι προοπτικές είναι θετικές.

Καπνός υπάρχει, και περιμένουμε να δούμε αν βγει και φωτιά σύντομα.

Μια μεταγραφή που αλλάζει ολη την άμυνα του Ολυμπιακού, και εκεί πονάει πολύ…

Είναι σίγουρα μια υπέρβαση, αλλά πόσες έχει κάνει ήδη ο Μαρινάκης μέχρι τώρα στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι