Αν και ο Λάιντνερ θα γίνει σύντομα "Ρουμάνος", το ζήτημα του ποιοι τρεις από τους 8, τότε, μη κοινοτικούς παίκτες του Ολυμπιακού θα μένουν εκτός σε κάθε ματς πρωταθλήματος δεν είναι, φυσικά και "βουνό" για τον Ισπανό. Θέλει, ωστόσο, λεπτούς χειρισμούς...

Ολυμπιακός: “Γρίφος” οι μη κοινοτικοί για τον Μίτσελ! Το δεύτερο πέρασμα του Χοσέ Μιγκέλ Γκονσάλες Μαρτίν ντελ Κάμπο -έχει κάνει σε όλους μας τη χάρη χρησιμοποιεί το “Μίτσελ“- από τον πάγκο των ερυθρολεύκων ξεκινά επίσημα στο ματς με τον Ατρόμητο, την ερχόμενη Κυριακή. Ως τότε, στο ήδη πολύ μεγάλο ρόστερ είναι μάλλον βέβαιο ότι θα έχει προστεθεί παίκτης. Ή και παίκτες. Και συνεπώς η ανάγκη να πάρει το συντομότερο δυνατόν αποφάσεις για το -αναγκαίο- “ξεσκαρτάρισμα” θα είναι ακόμη πιο αυξημένη.

Το ποιος ή ποιοι θα έλθουν και ποιοι δε θα μείνουν, ωστόσο, δεν είναι το μόνο ζήτημα που απασχολεί τον Ισπανό. Στο μυαλό του έχει και τις λεπτές ισορροπίες που πρέπει να κρατήσει στην ομάδα σε ό,τι αφορά τους εννιά μη κοινοτικούς παίκτες της. Παρότι ο αριθμός αυτός θα γίνει σύντομα οκτώ (ο Ντορόν Λάιντνερ παίρνει σε λίγες μέρες το ρουμάνικο διαβατήριό του), το θέμα παραμένει αρκετά σοβαρό.

Τέσσερις στους 9 πρέπει να μένουν εκτός σε κάθε ματς…

Με τον (προς το παρόν) Ισραηλινό μέσα, ο Μίτσελ έχει στη διάθεσή του και τους Παπέ Αμπου Σισέ, Ουσεϊνού Μπα, Ίν-Μπέομ Χουάνγκ, Ουί Τζο Χουάνγκ, Αγκιμπού Καμαρά, Κόνραντ Ντε λα Φουέντε, Πιέρ Κούντε και Ντιαντιέ Σαμασέκου. Μόνον πέντε απ’ αυτούς μπορούν να είναι στις αποστολές των αγώνων για το πρωτάθλημα και το ποιοι τέσσερις θα μένουν εκτός είναι ένα ζήτημα για τον Μίτσελ.




Στην άμυνα, από τη στιγμή που ο Παναγιώτης Ρέτσος είναι τραυματίας και ο Κώστας Μανωλάς… “Άραβας“, Σισέ και Μπα δε μπορεί να μην είναι οι δύο από τους 5 “εκλεκτούς”. Στο κέντρο, πάλι, ο Ιν-Μπέομ Χουάνγκ έχει ήδη πάνω από 400 αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του με την ομάδα (με 1 γκολ στο Europa League και μια ασίστ στο πρωτάθλημα). Έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις ως τώρα και ο Μίτσελ δύσκολα θα τον βγάλει από βασικό.

Η περίπτωση Σαμασέκου και οι άλλοι τρεις…

Ως αμυντικό χαφ, πάλι, ο Ντιαντιέ Σαμασέκου έχει δίπλα στο όνομά του χρηματιστηριακή αξία 13.000.000 ευρώ. Και ο δανεισμός του από τη Χόφενχαϊμ είχε στόχο το να προσφέρει ποιοτική λύση στη θέση του. Δεν έχει ως τώρα, ωστόσο, ούτε λεπτό συμμετοχής. Και, μαζί με τους Καμαρά, Ντε Λα Φουέντε και Λάιντνερ δεν έχει δηλωθεί και για τους ευρωπαϊκούς αγώνες στο Γιουρόπα. Το τι θα κάνει στην Ελλάδα με τον παίκτη είναι ένα “αγκάθι” για τον Μίτσελ. Ειδικά με τον Γιαν Εμβιλά να είναι πια κλεισμένα 32 και να έχει εφέτος ήδη πάνω από 900 αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του. (Και παρά κάτι ψιλά, 3.500′ την περασμένη σεζόν).

Απ’ την άλλη, ο Ουί Τζο Χουάνγκ, ο Πιέρ Κούντε και ο Κόνραντ ντε Λα Φουέντε θέλουν παιχνίδια και σίγουρα δε θα… χαρούν κιόλας αν ματς παρά ματς είναι θεατές και όχι αγωνιζόμενοι. Όμως να παίξουν όλοι, δεν είναι δυνατόν. Το “σταυρόλεξο” του Μίτσελ είναι, συνεπώς, για δυνατούς λύτες. Είναι αυτονόητο ότι σε κάθε παιχνίδι θα επιλέγει τους υγιείς, φορμαρισμένους, αλλά και… ορεξάτους. Για να αποφύγει αχρείαστες γκρίνιες στα αποδυτήρια, ωστόσο, θα πρέπει και να κάνει… ντελικάτους χειρισμούς ως προς το θέμα. Στον Ολυμπιακό, πάντως, δεν ανησυχούν. Το “έχει” ο Ισπανός..

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик