Μια φήμη που έρχεται να ταράξει τα ελληνικά δεδομένα

Ολυμπιακός για μεγάλα πράγματα. Μεταγραφές από το …πολύ πάνω ράφι. Επιπέδου Champions League. Τι λέμε; Επιπέδου 8άδας Champions League.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και το τιμ του Ολυμπιακού έχουν φέρει όλη την αφρόκρεμα της Ευρώπης στον Πειραιά. Με τελευταίο μεταγραφικό χτύπημα τον Χάμες Ροντρίγκες.

Ίσως όμως ο Κολομβιανός να μην είναι το τελευταίο ΜΠΑΜ για φέτος. Λίγες ώρες μένουν άλλωστε για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Και ακόμη οι πηγές δεν σιωπούν. Τα ονόματα που πέφτουν στο τραπέζι αφήνουν το στόμα ανοιχτό. Με τελευταίο αυτό του Κέιλορ Νάβας.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Ρεάλ και της Παρί Σεν Ζερμέν έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, προταθεί, και εξετάζεται. Με τον ίδιο να έχει ενημερωθεί για το φετινό πρότζεκτ και να δελεάζεται από τα ήδη υπάρχοντα ονόματα.

Μέσα στη μέρα είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν νέες πληροφορίες, ο παίκτης πάντως είναι εγγύηση κάτω από το τέρμα. Και σε περίπτωση απόκτησης του μιλάμε για κοσμοϊστορικά γεγονότα για την Ελλάδα σε επίπεδο μεταγραφών για την θερινή περίοδο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ