Δύσκολη η παραμονή του Έλληνα κεντρικού αμυντικού στους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός αφού ξεκίνησε νικηφόρα το πρωτάθλημα της Super League, μετά την επικράτηση με 2-0  κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα κινείται ρε ρυθμούς Απόλλωνα Λεμεσού.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πια το μυαλό τους στη ρεβάνς της Πέμπτης με τους Κύπριους αλλά τα σενάρια για ποδοσφαιριστές που τους ενδιαφέρουν ή που αποχωρούν από το ρόστερ τους δίνουν και παίρνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο Κώστας Μανωλάς βρίσκεται στο στόχαστρο μιας ομάδας από τη Σαουδική Αραβία. Οι φήμες κάνουν λόγο για πρόταση – μαμούθ από την Αλ Νασρ για τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού.

Ναι μεν είναι γνωστό ότι ο κεντρικός αμυντικός των ερυθρολεύκων θέλει να αγωνίζεται στον Πειραιά, και επίσης είναι γνωστή η ΄πολύ φιλική σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά εδώ μιλάμε για μια πρόταση που δεν την “πετάς” εύκολα.

Να πούμε εδώ ότι στην Αλ Νασρ προπονητής είναι ο Ρούντι Γκαρσία, με τον οποίο ο Έλληνας αμυντικός είχε συνεργαστεί και στη Ρόμα. Στο ρόστερ του εν λόγω συλλόγου υπάρχουν γνωστά ονόματα όπως αυτά των Οσπίνα, Αμπουμπακάρ και Ταλίσκα. Αναμένουμε τις εξελίξεις….

Ο  Κώστας Μανωλάς θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα «ερυθρόλευκα»;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ