Η μεταγραφική ενίσχυση δεν σταματάει εδώ για τον Ολυμπιακό που κινείται ενεργά για απόκτηση στόπερ μετά την αποχώρηση του Κώστα Μανωλά.

Η μεταγραφική ενίσχυση δεν σταματάει εδώ για τον Ολυμπιακό που κινείται ενεργά για απόκτηση στόπερ μετά την αποχώρηση του Κώστα Μανωλά.

Όπως μάθατε πρώτοι εδώ νωρίτερα, ο Κώστας Μανωλάς “πέταξε” για Εμιράτα, φέρνοντας πρόταση από την Sharjah FC. Το τέλος του Έλληνα αμυντικού από τους ερυθρόλευκους άνοιξε την πόρτα για μεταγραφή στην ίδια θέση.

Ως γνωστόν οι μεταγραφές στην Ελλάδα ολοκληρώνονται στις 30 Σεπτεμβρίου, έχοντας τη δυνατότητα οι ομάδες να ψωνίζουν μόνο ελεύθερους. Η τελευταία εξέλιξη ώθησε τους ανθρώπους τους Ολυμπιακού να πάρουν την απόφαση για ενίσχυση στα στόπερ.

Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν στη σεζόν με διαθέσιμους κεντρικούς αμυντικούς τους Παπασταθόπουλο, Σισέ, Μπα και Ρέτσο, ενώ υπάρχει και ο Βρσάλικο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κεντρικός αμυντικός σε διάταξη με τρεις ή σε τετράδα.

Για τον Κροάτη μπορεί η εμπειρία να ξεχειλίζει αλλά δεν είναι εύκολο να παίρνει συνεχόμενα 90λεπτα. Αυτό το γεγονός αποτέλεσε ακόμα μία αφορμή για έξτρα κίνηση στην άμυνα.

Την ίδια στιγμή και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αποχώρησε από την ενεργό δράση το καλοκαίρι, αναλαμβάνοντας πόστο στο τεχνικό τιμ. Συνεπώς η απόκτηση παίκτη με σημαντικές παραστάσεις είναι επιβεβλημένη (και δεδομένη) για την αντικατάσταση του κενού που άφησε ο Κώστας Μανωλάς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν