O Κάρλος Κορμπεράν ήταν μόνο η αρχή.

O Κάρλος Κορμπεράν ήταν μόνο η αρχή. Σε αναμονή του νέου προπονητή που έχει ανοίξει αρκετά και πολλά ονόματα παίζουν, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η ΠΑΕ θέλει να κλείσει το θέμα αυτό το αργότερο μέσα στην Τρίτη. Θα δείξει κατά πόσο είναι εύκολο.

Μια πολύ σημαντική απόφαση που θα κρίνει όλη την φετινή χρονιά. Οπότε χρειάζεται πολύ  σκέψη και πολύ ζύγι…

Ο Ολυμπιακός έχει γεμίσει με ποδοσφαιριστές και η πόρτα για το ξεσκαρτάρισμα άνοιξε. Πολλά ονόματα που μέχρι σήμερα θεωρούνταν δεδομένη η παρουσία τους θα αποτελέσουν παρελθόν και το μπάτζετ θα πάρει ανάσα.

Το πρώτο όνομα που θεωρείται δύσκολο να συνεχίσει είναι ο Aνδρέας Μπουχαλάκης. Ο οποίος δύσκολα θα χωρέσει στο ρόστερ, μετά και την απόδοση του στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, καθώς και την απόκτηση των Σαμασέκου και Χουάνγκ.

Έπειτα υπάρχουν οι περιπτώσεις των Λαλά, Κούτρη, Κεϊτά και Ανδρούτσου, που ήδη έχουν ενημερωθεί πως δεν υπολογίζονται και αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν.

Μιλάμε παράλληλα και για παίκτες που δεν έχουν καν αγωνιστεί στην ομάδα, όπως ο Λάιντνερ, που δεν έχει λεπτό στο ενεργητικό του, και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, που έπαιξε μεν στα φιλικά, αλλά όχι στα επίσημα.

Και η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται, αν αναλογιστεί κανείς τον κόσμο που έφτασε στο λιμάνι. Θεωρείται δεδομένο πως άλλος τόσος κόσμος θα αποχωρήσει.

Θα δούμε ονόματα που δεν περιμένουμε…

Me 40+ παίχτες στο ρόστερ και μόνο 3 πάνω από 23 να μπορούν να παίξουν στην Β΄ ομάδα δεν βγαίνει. Κανένας προπονητής “σοβαρός” δεν θα μπορέσει να βγάλει την προπόνηση της ομάδας και να ετοιμάσει τα πλάνα του.

Πάνω από 26-28 είναι απαγορευτικό. Στον Ολυμπιακό πόσους είπαμε;

Απλά μαθηματικά κύριοι…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα