Η άφιξη του Βρσάλικο θα θυμίζει μια απλή μεταγραφή με αυτό που ετοιμάζει το επόμενο διάστημα ο Ολυμπιακός.

Η άφιξη του Βρσάλικο θα θυμίζει μια απλή μεταγραφή με αυτό που ετοιμάζει το επόμενο διάστημα ο Ολυμπιακός. Μπροστά στην νέα κίνηση των Ερυθρολεύκων όλοι θα παραμιλούν. Καθώς έρχεται μεσοεπιθετικός από το …πολύ πάνω ράφι, ο οποίος μάλιστα αναμένεται άμεσα, και θα βρίσκεται στην διάθεση του Μαρτίνς πριν το πρώτο επίσημο με Μακάμπι.

Ένας παίκτης που σπάνια βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα και του οποίου το όνομα δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε καθώς κρατείται επτασφράγιστο μυστικό από τους ανθρώπους της ΠΑΕ. Φέτος εξάλλου όλα γίνονται χαμηλών τόνων. Όπως και με τις μεταγραφές των Βρσλικο, Ζίγκερνάγκελ, Πίπα και Καμαρά.

Πολλές φορές γράφουμε για δυνατή μεταγραφή, αλλά αυτή την φορά το πιστέυουμε. Λίγες ημέρες έμειναν και θα τον δούμε. Τότε θα μιλάμε αλλιώς. Αλλά να θυμάστε. Εδώ το διαβάσατε πρώτοι. Και το όνομα εδώ θα το μάθετε.

Για την Μακάμπι τώρα, άλλο τι βγάζουν προς τα έξω, και άλλο τι περιμένουν. Δυο νίκες περιμένουν οι έχοντες τις τύχες της ομάδας. Δεν θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά, αν ο στόχος είναι η είσοδος στους ομίλους.

Το φιλικό απέναντι στον Άρη οι Πειραιώτες έδειξαν ένα μέτριο πρόσωπο, το οποίο όμως ουδεμία σχέση έχει με όσα θα παρουσιάσει η ομάδα στο πρώτο επίσημο, όπου και θα δούμε άλλη ενδεκάδα. Εντελώς διαφορετική.

Τις επόμενες ώρες ίσως έχουμε κάτι πιο ζουμερό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ