Ένα παιχνίδι που τα είχε όλα.

Ντέρμπι μεγατόνων στην Superleague, για την 8η στροφή τoυ πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν νικητές από τον Πειραιά.

Ένα παιχνίδι που τα είχε όλα.

Γκολ, αμφισβητούμενες φάσεις, κάρτες, καπνογόνα, δηλώσεις, ίντριγκα.

Αρχικά, μέχρι και το VAR μας απασχόλησε, στην φάση της ακύρωσης του πέναλτι, όπου ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε έντονα και στα social media.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κώστας Καραπαπάς στάθηκε στην αναμέτρηση και έδειξε δυσαρέσκεια για τον τρόπο που ήρθε η ήττα.

«Ήταν μια ήττα που μας στενοχώρησε . Δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη. Δεχθήκαμε από μια φάση ένα γκολ που δεν μπορεί να ξαναγίνει. Θα έπρεπε να είχαμε πετύχει πολλά γκολ. Με δυο φάσεις ο ΠΑΟΚ σημείωσε δυο γκολ. Κατά την άποψη μου δεν την άξιζε τη νίκη ο ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός έπρεπε να νικήσει, όπως και σε άλλα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός έχει μείνει πίσω, αλλά να μην ξεγράφει κανείς τον μόνιμο πρωταθλητή. Υπό συνθήκες κανονικότητας θα μπορέσουμε να το διεκδικήσουμε. Αυτά που συμβαίνουν, γίνονται σε χώρες του τρίτου κόσμου. Μαζεύουν απίθανους να σφυρίζουν τα παιχνίδια μαζί με Έλληνες διαιτητές πολυεργαλεία. Έχουν αλλοιώσει το πρωτάθλημα. Έχει ακόμα πολλές αγωνιστικές όμως», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Δεν θα αλλάξει τίποτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά ένας διαιτητής αντί να σφυρίξει πέναλτι, σφυρίζει τη λήξη. Εκεί υπάρχουν πολυεργαλεία. Ξέρουμε τι κάνουν, με ποιους μιλάνε, με ποιους πίνουν καφέδες. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει φτάσει στο ναδίρ. Δεν με ενδιαφέρει αν με καλέσουν σε απολογία. Δεν αξίζει να ασχολείται κανείς. Απορώ με την υπομονή των ανθρώπων στον σύλλογο. Ας πούμε αλήθειες. Παραέγινε το κακό. Κάθε Κυριακή βλέπουμε το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου».

Τέλος υποστήριξε: «Η σαπίλα και η βρωμιά δεν αλλάζει. Σε επτά λεπτά καθυστερήσεις έχει δώσει δύο κίτρινες. Είναι γενικό το θέμα όχι αποψινό. Οι φίλαθλοι πρέπει να ξέρουν. Υπάρχει ένα σύστημα. Δείτε το χθεσινό παιχνίδι. Είναι ισοπαλία. Αλλοιώνουν τα αποτελέσματα. Τον Ολυμπιακό κανείς δεν μπορεί να τον ξεγράψει. Σε κανονικότητα όμως, όχι στο… Μπαλτακιστάν».

Από την μεριά του ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν πήγε και πίσω, αποχωρησε έξαλλος από την συν. τύπου.

Συγκεκριμένα, η ερώτηση που τέθηκε, ήταν αυτολεξεί: «Θέλουμε λίγο να μας πει, γιατί ο Ολυμπιακός έχει φέρει παίκτες παγκόσμιας κλάσης, αν αξίζουν τέτοιο ποδόσφαιρο που έπαιξε ο ΠΑΟΚ, με σκληρότητα και αντιεπαγγελματικό;».

«Παίξαμε αντιαθλητικά σήμερα;» ήταν η πρώτη αντίδραση του Ραζβάν Λουτσέσκου, εμφανώς απορημένος από την ερώτηση που δέχθηκε, εμμένοντας στα όσα είπε από την αρχή για το πέναλτι που δεν δόθηκε, γεγονός που ενόχλησε τους παρευρισκομένους στην αίθουσα Τύπου του «Γ.Καραϊσκάκης».

Όπως τόνισε ο Λουτσέσκου: «Νομίζω θα έπρεπε να ντρέπεστε και εσείς και η Ομοσπονδία και οποιαδήποτε επιτροπή διαιτησίας. Νομίζω πως δεν αντικατοπτρίζει αυτό που λέτε την πραγματικότητα. Σήμερα δεν δόθηκε ένα πέναλτι στην ομάδα μας που είναι δέκα φορές πιο πέναλτι από άλλα πέναλτι που δίνονται, ειδικά σε ομάδες της Αθήνας. Τα πέναλτι δίνονται, παίρνονται πίσω. Δεν ξέρω τι συζητάνε μεταξύ τους οι διαιτητές. Θα πρέπει να καταλάβετε καλύτερα και να κάνετε τη δουλειά σας από τα να ρωτάτε αυτά τα πράγματα. Είδα απίστευτα πράγματα. Δείτε ποια είναι η πραγματικότητα παιδιά, μην επιτίθεστε στον ΠΑΟΚ. Το μόνο που λείπει είναι να φυσήξει αέρας και να δοθεί πέναλτι στις ομάδες της Αθήνας. Παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο σήμερα, κερδίσαμε ένα παιχνίδι…».

Οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού θέλησαν να ανοίξουν κουβέντα, όπως φάνηκε από την μετέπειτα τοποθέτηση, ζητώντας σεβασμό από την πλευρά του, υπογραμμίζοντας πως «Οι δημοσιογράφοι έχουν την άποψή τους, τη γνώμη τους. Εμείς σας σεβόμαστε, δεν σας μιλήσαμε άσχημα…», με τον Λουτσέσκου να απαντά πως: «Όταν θα σέβεστε, θα σέβομαι» και στη συνέχεια αποχώρησε!

Δείτε παρακάτω το video από το 1.20:

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Покер На Реальные деньги С Выводом Онлайн Скачать И Играт
Uncategorized

Покер На Реальные деньги С Выводом Онлайн Скачать И Играт

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!
Bundesliga

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!
Conference League

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»
Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!
Conference League

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!
Conference League

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!
Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!