Εδώ και καιρό υπάρχει πολύ μεγάλη δυσαρέσκεια στους φιλάθλους των Πειραιωτών που ο Κώστας Φορτούνης με εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς έχει τεθεί εκτός ομάδας.

Ενός αποκλεισμού μύριες αλλαγές έπονται. Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 4 – 0 από την Μακάμπι Χάιφα και αποκλείστηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από το Champions League.

Η απομάκρυνση του Πέδρο Μαρτίνς από τον πάγκο των “ερυθρολεύκων” είναι σχεδόν δεδομένη. Ήδη ο Βαγγέλης Μαρινάκης ψάχνει τον αντικαταστάτη του στην Ισπανία. Ωστόσο, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει αποφασίσει να τα αλλάξει όλα μετά την αποτυχία της ομάδας του.

Εδώ και καιρό υπάρχει πολύ μεγάλη δυσαρέσκεια στους φιλάθλους των Πειραιωτών που ο Κώστας Φορτούνης με εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς έχει τεθεί εκτός ομάδας. Ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός, του οποίου του όνομα ακούστηκε στο “Καραϊσκάκης” είναι πολύ πιθανό να ενσωματωθεί ξανά στην ομάδα, αν αλλάξει η κατάσταση. Δύσκολο αλλά για τους φίλους του Ολυμπιακού η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Αλλά ο Τάκης Τσουκαλάς έξαλλος με τον Κώστα Φορτούνη είπε την άποψη του.

Όσα είπε ο Τσουκαλάς για Φορτούνη

«Εσείς που λέτε γιατί δεν παίζει ο Φορτούνης. Τον ρωτάτε αν θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό; Δεν θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό. Τα θέλει; Να πηγαίνει στο Ρέντη, να κάνει κάνα γύρο και μόλις έρθει ο Μάιος να εισπράξει 1,85 εκατ. ευρώ. Αυτό θέλει ο Φορτούνης. Τον ζήτησε καμιά ευρωπαϊκή ομάδα; Καμία»

Δεν έμεινε μόνο εκεί. Συνέχισε αναφέροντας και ένα περιστατικό για την Τούμπα. «Αν πω αυτό που είπε στα αποδυτήρια για τον Ολυμπιακό μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που κερδίσαμε 1-0, θα γίνω ηθικός αυτουργός. Δεν θα πω τίποτε».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ