Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκανε κάτι που δεν συνηθίζεται για τερματοφύλακα! Του αρέσει πάντα να κάνει τη διαφορά και όχι υπεροπτικά, απλά είναι ο εαυτός του.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκανε κάτι που δεν συνηθίζεται για τερματοφύλακα! Του αρέσει πάντα να κάνει τη διαφορά και όχι υπεροπτικά, απλά είναι ο εαυτός του.

Ο Έλληνας γκολκίπερ απολαμβάνει από εχθές τις πρώτες του στιγμές ως παίκτης του Ολυμπιακού. Μάλιστα αναμένεται να μπει κατευθείαν στα βαθιά μετά τον τραυματισμό του Τόμας Βατσλίκ.

Ο Πασχαλάκης παρουσιάστηκε μέσω social media στο κοινό του Ολυμπιακού, ποζάροντας με τη νέα του φανέλα και νούμερο! Και στεκόμαστε ιδιαίτερο στο δεύτερο γιατί δεν έγινε το συνηθισμένο!

Είναι πάγια τακτική οι γκολκίπερ να διαλέγουν “μικρά” νούμερα. Αυτό έχει μείνει ως άτυπος κανόνας από το παρελθόν μιας και τα “καλά” νούμερα έχουν ταυτιστεί με τους γκολεαδόρ της επίθεσης.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ωστόσο δεν είναι ο συνηθισμένος τύπος! Αρέσκεται στις… υπερβολές και να εκπλήσσει τους πάντες με τις κινήσεις του.

Το νούμερο που θα φοράει στον Ολυμπιακό δεν είναι το “1” ή κάποιο που παραπέμπει σε γκολκίπερ. Είναι το τιμημένο “9” που το φοράς και… σκοράρεις!

Το 31 που αποτελούσε την πρώτη του προτεραιότητα ανήκει στον Κρίστινσον και δεν θα μπορούσε να τον “ξεβολέψει”. Έτσι είπε να κάνει την διαφορά επιλέγοντας ένα νούμερο με βαριά ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αλλά και τον Ολυμπιακό!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ