Έχοντας να διαχειριστεί τρεις διοργανώσεις, ο Ολυμπιακός καλείται να ενισχυθεί σε όλα τα επίπεδα.

Έχοντας να διαχειριστεί τρεις διοργανώσεις, ο Ολυμπιακός καλείται να ενισχυθεί σε όλα τα επίπεδα. Τόσο για Ελλάδα, όσο και για Ευρώπη. Γνωστές οι παθογένειες των κόκκινων, και ο μόνος τρόπος είναι στοχευμένες και πολύ ποιοτικές μεταγραφές.

Παραδοσιακά ένα μεταγραφικό μπαμ γίνεται από τον Μαρινάκη, και να ετοιμαζόμαστε για λάτιν χορούς;

Ποιοτικές προσθήκες από το πάνω ράφι, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει σκοπό να κάνει την υπέρβαση και να φέρει  το καλύτερο για τον Κάρλος Κορμπεράν.

Με νέο χτύπημα για τους Πειραιώτες που ακούει στο όνομα Μαριάνο Ντίας. Τον γνωστό από το πέρασμα του στην Ρεάλ Μαδρίτης στράικερ. Που αποτελεί μια εξαιρετική λύση για το “9” στην ομάδα του Πειραιά.

Αν πάρουμε ως δεδομένες τις αλλαγές στην επίθεση, με αποχώρηση του Τικίνιο και τον Χασάν που δείχνει να μην υπολογίζεται, ο Κορμπεράν ψάχνει απεγνωσμένα επιθετικό. Και φαίνεται πως τον βρήκε στο πρόσωπο του Ντίας.

Ο παίκτης μένει καιρό στον πάγο, από το διάστημα που αποκτήθηκε από την Λιόν με 20 εκ. τον Αύγουστο του 2018. Όμως πλέον ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Αντσελότι και ψάχνει την επόμενη πρόκληση στην καριέρα του.

Τι παίζει τώρα και πόσο εφικτή είναι μια τέτοια μεταγραφή λοιπόν. Ο Μαριάνο Ντίας έχει υψηλό κασέ. Καθώς αμοίβεται με 4 “χαρτιά” στην Ρεάλ.

Η οποία όμως διατίθεται να καταβάλει το 50% του μισθού, κάτι που θα είναι σαν εξόφληση του τελευταίου χρόνου συμβολαίου του, σε περίπτωση που ο παίκτης αποχωρήσει για άλλη ομάδα.

Ο Ολυμπιακός εξετάζει το ενδεχόμενο για το ΜΠΑΜ, με οικονομικά δεδομένα όμως που δεν θα τον βγάλουν ακραία από τα όρια του.

Στα υπόλοιπα ανοιχτά μέτωπα ο Ολυμπιακός κινείται και για άλλες θέσεις. Καθώς η ενίσχυση, όπως είχατε διαβάσει και στο sports365.gr θα είναι μαζική.

Η απόκτηση στόπερ αποτελεί μία από τις απαιτήσεις του Κάρλος Κορμπεράν και ο Ολυμπιακός ψάχνει ήδη για να βρει τον τέλειο ποδοσφαιριστή που θα ικανοποιήσει τα θέλω του Ισπανού προπονητή, αλλά και θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του συλλόγου. Με το όνομα του Άλβαρο Γκονζάλες να επανέρχεται στην πρώτη γραμμή των πρωταθλητών.

Παίκτης για τον οποίο διαβάσατε πρώτοι εδώ. 

Στα θέματα των αποχωρήσεων τώρα, εκεί όπου δύο ονόματα παίζουν δυνατά για έξοδο από το κλαμπ. Ο λόγος για τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος εδώ και μέρες θεωρείται ξένο σώμα από την ομάδα. Καθώς ούτε μετά την αλλαγή στον προπονητικό θώκο δεν μπόρεσε να τα βρει με τους Πειραιώτες και αναμένεται να μετακομίσει αλλού, ως το τέλος του μήνα.

Παρόμοια κατάσταση και με τον Λοβέρα, ο οποίος βέβαια θεωρείται ξένο σώμα εδώ και μήνες. Ίσως και έναν ολόκληρο χρόνο. Ο παίκτης έχει ενημερωθεί πως δεν υπολογίζεται και αναμένεται να αποτελέσει άμεσα παρελθόν. Με τις ανακοινώσεις να μην αργούν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ