Ο δεξιός μπακ της Σέφιλντ είναι κατά το 1/4, από τη γιαγιά του, Έλληνας. Και η προσθήκη του στους διεθνείς, έγινε ένα ακόμη βέλος στη φαρέτρα του Γκουστάβο Πογέτ.

Εδώ και καιρό ο Γιώργος Μπάλντοκ έχει μπει στα ραντάρ των ερυθρολεύκων και απασχολούσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού η περίπτωση του. Με αρχική τιμή τα 2 εκατομμύρια ο …Έλληνας μπακ δεν είναι περίπτωση που αποτελεί ταμπού για τους Πειραιώτες. Το αντίιθετο. Άλλωστε την Αγγλική αγορά την ξέρουν πολύ καλά.

Και μάλιστα το συμβόλαιο του, της τάξης των 800 χιλ. δεν είναι απαγορευτικό για την ποιότητα του.

Ο Τζορτζ, είναι και επίσημα… Γιώργος. Και την ιστορία του την έχουμε πει, με αφορμή την Εθνική Ομάδα. Ο δεξιός μπακ της Σέφιλντ είναι κατά το 1/4, από τη γιαγιά του, Έλληνας. Και η προσθήκη του στους διεθνείς, έγινε ένα ακόμη βέλος στη φαρέτρα του Γκουστάβο Πογέτ.  Ώρα να γίνει και του Μαρτίνς.

Έκλεισε εφέτος την σεζόν με 27 συμμετοχές, 1 γκολ και 3 ασίστ για τη Σέφιλντ. Κι έχει πλέον “γράψει” μαζί της 166 ματς με 5 γκολ και 13 ασίστ. Παίζει άνετα και καθαρόαιμος δεξιός χαφ. Και, σε κάθε περίπτωση, η αγγλική ποδοσφαιρική του παιδεία τον καθιστά ένα σύγχρονο δεξιό μπακ με σημαντική συμμετοχή και στην επίθεση.

Ο Μπάλντοκ, αν και ένα από τα πιο αξιόπιστα μπακ της Τσάμπιονσιπ -της πιο… AAΑ’, “μικρής” κατηγορίας της Ευρώπης. Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον παίκτη ήταν δεδομένο. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει “μάτια” παντού στην Αγγλία και ο Μπάλντοκ είναι μια εξαιρετική περίπτωση. Φυσικά, αυτό το ενδιαφέρον είχε  πλάι και την προϋπόθεση να μην πιάνει θέση ξένου.

Ο καιρός πέρασε η περίπτωση του ωρίμασε και ο ποδοσφαιριστής, αν δεν έχουμε κάποια πολύ ακραία περίπτωση στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό.

Η μεταγραφή του είναι κλειδωμένη όπως διαβάζουμε πολλες φορές στα spoiler του sports365.gr. Μόνο που εδώ δεν είναι ριάλιτι, αλλά μεταγραφή ποδοσφαίρου.

Και ο Γιώργος Μπάλντοκ είναι θέμα χρόνου να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού και να τεθεί στην διάθεση του Μαρτίνς για μια ακόμα απαιτητική χρονιά που ξεκινάει.

Είναι σίγουρα η μία από τις τρεις μεταγραφές που θα ανακοινωθούν μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Σύντομα θα σας έχουμε και τις άλλες δύο.

Μείνετε συντονισμένοι εδώ….

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ