Ο Κώστας Φορτούνης ψάχνει τη σπίθα που θα του αναγεννήσει την καριέρα στον Ολυμπιακό. Οι προπονητές αλλάζουν και ο ίδιος ελπίζει αλλά το... μαρτύριο δεν τελείωσε ακόμα.

Ο Κώστας Φορτούνης ψάχνει τη σπίθα που θα του αναγεννήσει την καριέρα στον Ολυμπιακό. Οι προπονητές αλλάζουν και ο ίδιος ελπίζει αλλά το… μαρτύριο δεν τελείωσε ακόμα.

Το κεφάλαιο Ολυμπιακός & Φορτούνης έχει πολλά να μας διηγηθεί. Μια σχέση που έχει περάσει από χίλια κύματα και έχει να επιδείξει καλές και κακές στιγμές.

Κάποτε όλα έμοιαζαν ιδανικά με τον Έλληνα άσο να ηγείται στην μεσοεπιθετική γραμμή και να έχει όλες τις ελευθερίες στον αγωνιστικό χώρο.

Οι τραυματισμοί όμως τον λύγισαν όπως και η απάθεια ορισμένων προπονητών που δεν έβλεπαν κάτι ξεχωριστό πάνω του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Fortounis (@kfortou)

Επί Μάρτινς ο Φορτούνης έμεινε στη λήθη καθώς ο Πορτογάλος δεν τον υπολόγιζε. Ήθελε περισσότερο αγωνιστικό τσαμπουκά τον οποίο δεν έβλεπε… Έτσι ο Έλληνας επιθετικός πήρε το μήνυμα ότι επί ημερών του δεν πρόκειται να παίξει…

Η αποχώρηση Μαρτίνς έδωσε θάρρος στον Φορτούνη που πίστεψε ξανά! Ο Κάρλος Κορμπεράν δεν ήταν αρνητικός στο να του δώσει την ευκαιρία, εξού και η ανανέωση του συμβολαίου. Η επιστροφή δεν δρομολογήθηκε ποτέ, με τον Κορμπεράν να αποχωρεί νωρίς…

Και τώρα ανοίγει το κεφάλαιο Μίτσελ. Προπονητής με τον οποίο συνεργάστηκε και στο παρελθόν στους ερυθρόλευκους. Τι συνέβαινε όμως τότε; Ο Φορτούνης δεν ήταν και πάλι προτεραιότητα… Ο Τσόρι δεν έβγαινε από την ενδεκάδα και οι ευκαιρίες ήταν θέμα συγκυριών.

Ο Φορτούνης το είχε δηλώσει και παλιότερα… Οι δυο τους δεν είχαν και τις άριστες σχέσεις, καθώς είχε εισηγηθεί την απομάκρυνση του παίκτη.

Μπορεί να αλλάξει τώρα κάτι; Είναι δεδομένο πως ο Φορτούνης προσπαθεί καθημερινά με ζήλο να επανέλθει σε καλό επίπεδο όμως ο ανταγωνισμός είναι ήδη αρκετά μεγάλος. Χάμες και Μπιέλ είναι τα δύο μεγαθήρια στη θέση 10 που πρέπει να υπερκεράσει ο Έλληνας μεσοεπιθετικός.

Πρόκειται για μια κατάσταση με υψηλό βαθμό δυσκολίας που δεν του επιτρέπει να νιώθει αισιόδοξα για τη συνέχεια…

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι