Ο Κορμπεράν έχει εντοπίσει πρόβλημα στις θέσεις των στόπερ, και ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση για να καλύψει την θέση. Μια περίπτωση που έσκασε αφορά τον Αλβάρο Γκονζάλες που έμεινε ελεύθερος από την Μαρσέιγ προτάθηκε στους ερυθρόλευκους. Μια δύσκολη περίπτωση ο 32χρονος (08//01/1990) Ισπανός κεντρικός αμυντικός που στην Μασσαλία πλήρωσε την κόντρα του με τον […]

Ο Κορμπεράν έχει εντοπίσει πρόβλημα στις θέσεις των στόπερ, και ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση για να καλύψει την θέση.

Μια περίπτωση που έσκασε αφορά τον Αλβάρο Γκονζάλες που έμεινε ελεύθερος από την Μαρσέιγ προτάθηκε στους ερυθρόλευκους. Μια δύσκολη περίπτωση ο 32χρονος (08//01/1990) Ισπανός κεντρικός αμυντικός που στην Μασσαλία πλήρωσε την κόντρα του με τον Σαμπάολι.

Με μεγάλη εμπειρία από την μέχρι τώρα καριέρα του στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Ράσινγκ Σανταντέρ (38 ματς, 1 γκολ),  Σαραγόσα (76 ματς, 2 γκολ, 2 ασίστ), Εσπανιόλ (82 ματς, 1 γκολ, 1 ασίστ), Βιγιαρεάλ (111 ματς, 2 γκολ, 6 ασίστ) και Μαρσέιγ (75 ματς, 3 γκοκ, 3 ασίστ).

Το κασέ του ξεπερνά το 1.000.000 και υπάρχουν αρκετοί ανταγωνιστές. Βαλένθια, Μπεσίκτας, Γαλατασαράι, και η Αλ-Νασρ (Σαουδική Αραβία) είναι μερικές ομάδες που ενδιαφέρονται.

Κάθε άλλο παρά εύκολη είναι η περίπτωση και μένει να δούμε αν ο Ολυμπιακός θα εξετάσει σοβαρά την περίπτωση του, η θα στραφεί σε πιο εύκολες περιπτώσεις.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν