Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ολυμπιακός έχει μεγάλους αντιπάλους για την απόκτηση του Κονράντ Ντε Λα Φουέντε, την  Μπεσίκτας.

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι στην αναζήτηση εξτρέμ τα μέσα να τον εμπλέκουν με διάφορα δημοσιεύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι πρωταθλητές Ελλάδος φαίνεται να έχουν κάνει πρόταση και να αναμένουν την απάντηση του Κονράντ Ντε Λα Φουέντε.

Ο 21χρονος εξτρέμ της Μαρσέιγ όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι. Ο Αμερικανός αποτελεί προϊόν της «La Masia» και έχει καταγράψει μερικές συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Από τους «μπλαουγκράνα» μάλιστα μεταπήδησε στην ομάδα της Μαλαισίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ολυμπιακός έχει μεγάλους αντιπάλους για την απόκτηση του Κονράντ Ντε Λα Φουέντε, την  Μπεσίκτας. Κατά δεύτερο λόγο είναι και οι Νις, Πόρτο, Μπέρνλι, και Θέλτα.

Οι ερυθρόλευκοι όπως λέγεται καλύπτουν τα “θέλω” του Αμερικανού (με ισπανικό διαβατήριο) πλάγιου επιθετικού σε ό,τι αφορά το οικονομικό. Το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί μεσολάβησε για τις μεταγραφές του Άβιλα και του Αλίγιαγκιτς στην πειραϊκή ομάδα.

Το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι δεν τρελαίνεται να έρθει στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Μπεσίκτας, Τσεϊχούν Καζαντσί δήλωσε στα τουρκικά ΜΜΕ:

“Συμφωνήσαμε με την Μαρσέιγ για τον Κόνραντ ντε λα Φουέντε, αλλά ο παίκτης δεν έχει πάρει ακόμη την τελική του απόφαση. Αυτό θα γίνει σήμερα – αύριο”.

Ο Ολυμπιακός από όλες τις μεταγραφές που ακούγονται, σε αυτήν έει ρίξει το μεγαλύτερο βάρος. Για να δούμε την απάντηση του ποδοσφαιριστή.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ