ομάδα του Πειραιά στις διαπραγματεύσεις με τους Τούρκους εμφανίστηκε «σκληρό καρύδι», καθώς αρνήθηκε τρεις φορές πρόταση της συγκεκριμένης ομάδας.

Η Τραμπζονσπόρ θα δώσει μεγάλη μάχη και θα προσπαθήσει μέχρι το τέλος, για την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα από τον Ολυμπιακό.

Η Τραμπζονσπόρ είναι διατεθημένη να το πάει μέχρι τέλος για την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα, που ανήκει τα τρία τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό. Καθώς βρίσκουν πολλά εμπόδια από τους Ερυθρόλευκους, αφού δεν θέλουν να αποχωριστούν τον εξαιρετικό επιθετικό από το ρόστερ τους.

Η ομάδα του Πειραιά στις διαπραγματεύσεις με τους Τούρκους εμφανίστηκε «σκληρό καρύδι», καθώς αρνήθηκε τρεις φορές πρόταση της συγκεκριμένης ομάδας.

Σύμφωνα ωστόσο με δημοσίευμα της Fanatik, οι άνθρωποι της Τράμπζονσπορ δεν παράτησαν καθόλου την υπόθεση, με αποτέλεσμα να την πάνε μέχρι τέλος, καθώς πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του Μασούρα. Μάλιστα ο Μπακασέτας τον έπεισε να αγωνιστεί στην ομάδα που είναι και αυτός μέλος της, αλλά και πάλι οι ιθύνοντες των Ερυθρολεύκων, ήταν ανένδοτη και κάθετη για την παραχώρηση του.

Έτσι οι επόμενες μέρες θα είναι πολύ κρίσιμες για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού θα φανεί εάν ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής παραμείνει κάτοικος Πειραιά, η γίνει η μεγάλη ανατροπή και αποχωρήσει για την Τουρκία και λογαριασμό της Τραμπζονσπόρ.

Μάλιστα οι Τούρκοι στην περίπτωση που δεν προχωρήσει η απόκτηση του Έλληνα ποδοσφαιριστή, έχουν έτοιμη την εναλλακτική λύση που είναι ο Ρέντμοντ της Σαουθάμπτον.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για SuperLig

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ