Μιλάει με τους Ισπανούς για τον Ένις Μπάρντι.

Οι κινήσεις ενίσχυσης εν όψει της νέας σεζόν δεν έχουν ολοκληρωθεί για τον Ολυμπιακό, ίσα ίσα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Η απογοήτευση είναι μεγάλη στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» μετά τον αποκλεισμό τους από τα προκριματικά του UEFA Champions League. Η ζωή, όμως, συνεχίζεται και υπάρχουν διάφορα μέτωπα ανοιχτά.

Ένα από αυτά είναι το μεταγραφικό. Οι Πειραιώτες, όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, έχουν χτυπήσει την πόρτα της Λεβάντε για τον Ένις Μπάρντι.

Πρόκειται για 27χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024. Ωστόσο, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου ψάχνεται να αποχωρήσει από τους «γκρανότες».

Ο Σκοπιανός είχε πέρυσι 32 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις, με τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ. Συνολικά, μετράει 162 παιχνίδια με τους Βαλενθιάνους, με 24 γκολ και δεκαπέντε ασίστ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Ισπανούς, οι οποίοι ζητούν τουλάχιστον τρία εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, δεν «παίζουν» μόνοι τους. Για τον παίκτη έχουν δείξει ενδιαφέρον και ομάδες από την Τουρκία, τις ΗΠΑ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ