O Ισπανός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε με μεταγραφή από την Κοπεγχάγη και υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Πεπ Μπιέλ  ήρθε στην Ελλάδα και ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της Κοπεγχάγης κόστισε συνολικά στους ερυθρόλευκους 10 εκ ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Πεπ Μπιέλ. Γεννημένος στις 5 Σεπτεμβρίου 1996, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε με μεταγραφή από την Κοπεγχάγη και υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών με τους «ερυθρόλευκους».

Στην ομάδα της Δανίας αγωνιζόταν από το καλοκαίρι του 2019, με απολογισμό 128 συμμετοχές, 32 γκολ και 28 ασίστ. Την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης στο πρωτάθλημα της σκανδιναβικής χώρας. Εφέτος σε επτά παιχνίδια πρόλαβε να σημειώσει έξι γκολ και να μοιράσει τρεις ασίστ σε εννέα παιχνίδια.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Κονστάνθια, τοπική ομάδα της Μαγιόρκα, από όπου μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής της Ράγιο Βαγιεκάνο. Ακολούθησε η Γιοσετένσε, η δεύτερη ομάδα της Μαγιόρκα και η Αλμουδέβαρ.

Η Κοπεγχάγη τον είχε αγοράσει από τη Σαραγόσα, με την οποία έδωσε 24 αγώνες, μετρώντας έξι γκολ και τέσσερις ασίστ».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик