Συνεχίζονται οι αφίξεις στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός μολονότι ξεκίνησε σιωπηλά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο τις τελευταίες μέρες τρέχει με γοργούς ρυθμούς.

Μετά τις ανανεώσεις των Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Ματιέ Βαλμπουενά και Αβραάμ Παπαδόπουλου οι Πειραιώτες ξεκίνησαν και τις μεταγραφές.

Η πρώτη προσθήκη των «ερυθρόλευκων» είναι ο Σίμε Βρσάλικο, που προορίζεται για το δεξί άκρο της ομάδας. Σήμερα, 20 Ιουνίου ήρθε στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά και ο Ισπανός, Άβιλα Γκορδόν. Με αυτές τις δύο προσθήκες έκλεισε η δεξιά πτέρυγα των «ερυθρόλευκων.

Ωστόσο, οι αφίξεις δεν σταματάνε εδώ για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.  Στην χώρα μας πάτησε και ο Ντένις Αλίγιαγκιτς. Σας είχαμε γράψει προ ημερών ότι ο Ολυμπιακός κοιτούσε με ιδιαίτερη προσοχή την περίπτωση του 19χρονου Τσέχου επιθετικού.

Τελικά ήρθαν σε συμφωνία μαζί του και θα καταβάλλουν στην Σλάβια Πράγας 350.000 ευρώ και ένα ποσοστό 20% επί των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή σε ενδεχόμενο μελλοντικής πώλησης! Ο Αλίγιαγκιτς θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και στην προετοιμασία τους θα ξεκαθαρίσει αν ο Πέδρο Μαρτίνς τον υπολογίζει για την πρώτη ομάδα ή θα συμμετέχει με την δεύτερη ομάδα!

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик