Οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν από τώρα λύσεις για τα άκρα της επίθεσης. Και ένα όνομα που τους απασχολεί είναι μαροκινής καταγωγής με πολύ καλή καριέρα στην Αίγυπτο...

Ολυμπιακός: Λύση… από τις Πυραμίδες για τα αριστερά! Ο πρωταθλητής είχε μεγάλες προσδοκίες εφέτος από Χένρι Ονιεκούρου και Ρόνι Λόπες. Όμως, δεν είδε στο χορτάρι να του βγαίνουν. Η σεζόν οδεύει προς το τέλος της. Αλλά, σε 27 ματς και 1.414 αγωνιστικά λεπτά ως τώρα, ο Ολυμπιακός έχει πάρει όλα κι όλα… ένα γκολ και μια ασίστ από τον Νιγηριανό. Κι όσο για τον Λόπες, έχει 2 γκολ και 4 ασίστ και μόλις 849 λεπτά συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Λόπες είναι δανεικός από τη Σεβίλλη και όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στην Ισπανία στο τέλος της σεζόν. Αλλά ο Νιγηριανός έχει συμβόλαιο ως το 2025 και αν δε δείξει ενδιαφέρον κάποια ομάδα για την απόκτησή του ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει είτε να καταφέρει να… “ξυπνήσει” αγωνιστικά είτε να τον δώσει δανεικό. Εν τω μεταξύ, όμως, οι άνθρωποι της ομάδας φροντίσουν να… μαγειρέψουν πριν πεινάσουν.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει από τώρα για παίκτες που μπορούν να ενισχύσουν τα άκρα της επίθεσης και η περίπτωση που οι πληροφορίες λένε ότι τους ενδιαφέρει είναι καλή. Το όνομά του είναι Ασράφ Μπενσαρκί, είναι Μαροκινός και από τον Ιούλιο του 2019 αγωνίζεται στην αιγυπτιακή Ζάμαλεκ. Ο Μπενσαρκί κλείνει τα 28 του το Σεπτέμβριο (γεν. 24/9/1994) και είναι 13 φορές διεθνής.

Διεθνής με το Μαρόκο και τίτλο πέρυσι στην Αίγυπτο με 15 γκολ

Ο Μπενσαρκί ήταν και στην ομάδα του Μαρόκου που κατέκτησε το 2018 το Άφρικα Καπ. Ενδιαφέρον για τον παίκτη έδειξε ο Ολυμπιακός και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά οι απαιτήσεις της Ζάμαλεκ ήταν πολύ υψηλές. Το συμβόλαιό του, όμως, λήγει τον Ιούνιο και ο παίκτης μένει ελεύθερος, οπότε το ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων αναθερμάνθηκε.

Ο παίκτης έχει προτάσεις και από τη Γαλλία (Μπορντό, Μονπελιέ), το Βέλγιο (Σταντάρ Λιέγης) και την Τουρκία (Τραμπζονσπόρ), αλλά ο Ολυμπιακός μάλλον θα έχει τον πρώτο λόγο. Ο Μπενσαρκί έχει το πλεονέκτημα ότι εκτός από το αριστερό άκρο, παίζει και ως σέντερ φορ ή και “ψευτοεννιάρι”. Με τη Ζάμαλεκ πήρε πέρυσι τον τίτλο, με τον ίδιο να βρίσκει δίχτυα 15 φορές και να έχει και 7 ασίστ (16 και 9 σε όλες τις διοργανώσεις). Συνολικά, με τη Ζάμαλεκ έχει 92 συμμετοχές, 35 γκολ και 23 ασίστ.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ