Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για απόκτηση στόπερ αναθερμαίνεται και μπαίνει στην τελική ευθεία.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για απόκτηση στόπερ αναθερμαίνεται και μπαίνει στην τελική ευθεία.

Όσο κυκλοφορούν ελεύθεροι παίκτες όπως ο Τζέισον Ντεναγιέρ, οι ερυθρόλευκοι δεν μπορούν να μείνουν ασυγκίνητοι. Το κενό που άφησε ο Κώστας Μανωλάς πρέπει να καλυφθεί με έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας. Και στην ελεύθερη αγορά υπάρχουν τέτοιες επιλογές.

Μπήκαμε αισίως στην τελευταία εβδομάδα για οποιαδήποτε ενίσχυση του ρόστερ. Ο “γάμος” Ολυμπιακού-Ντεναγιέρ συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες (είχαμε σημειώσει για το ενδιαφέρον σε παλιότερο ρεπορτάζ), αφού η υπόθεση όχι μόνο συντηρείται αλλά προοδεύει όσο πλησιάζουμε στο φινάλε των μεταγραφών!

Ο Βέλγος στόπερ μπορεί να έμεινε εκτός δράσης για σημαντικό διάστημα την περασμένη σεζόν ωστόσο πλέον είναι υγιής, εξού και η κλήση του στην εθνική ομάδα της πατρίδας του. Για να βρεθεί στο Μουντιάλ ο Ντεναγιέρ χρειάζεται ομάδα και ο Ολυμπιακός καλύπτει όλες τις προδιαγραφές!

Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που ορίζει για συμβόλαιο αποτρέπει κάποιες ομάδες να τον προσεγγίσουν όμως για τον Ολυμπιακό δεν στέκεται τίποτα εμπόδιο.

Η περίπτωση Ντεναγιέρ θα είναι το κερασάκι στην τούρτα στις μεταγραφές των πρωταθλητών αν συμβεί, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα συνεισφέρει ενεργά μετά το Μουντιάλ, καθώς η διακοπή δεν αργεί!

Θυμίζουμε πως ο Ντεναγιέρ είναι 35 φορές διεθνής με την Εθνική Βελγίου και η χρηματιστηριακή του αξία βρίσκεται στα 14 εκατομμύρια ευρώ!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ