Ο Ολυμπιακός ψάχνει ακόμη ένα μεταγραφικό ΜΠΑΜ

Ο Ολυμπιακός ψάχνει ακόμη ένα μεταγραφικό ΜΠΑΜ, αυτή την φορά με την κίνηση του να αποκτήσει τον Τιεμούε Μπακαγιόκο όπως διαρρέουν γαλλικά Μέσα.

Ο παίκτης έχει παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο και την προηγούμενη σεζόν στέφθηκε πρωταθλητής Ιταλίας με την Μίλαν. Ο 28χρονος χαφ ανήκει στην Τσέλσι και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ολυμπιακός δεν μένει στη… βόμβα Μαρσέλο, και παίζει δυνατά για την απόκτηση του Τιεμουέ Μπακαγιόκο σύμφωνα με αναφορές σε ιταλικά media.

Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Νικόλο Σκίρα, πίσω από αυτή την κίνηση υπάρχει το όνομα της Νότιγχαμ Φόρεστ. Για την οποία και ενδιαφέρεται περισσότερο, όπως τονίζει. Με τον Ολυμπιακό να αποτελεί έναν προθάλαμο, ώστε τον Γενάρη να μεταβεί στην Αγγλία για την Νότιγχαμ και την Premier League

Οι επαφές είναι σε προχωρημένο στάδιο με τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο, και τα ξένα δημοσιεύματα τονίζουν πως ο 28χρονος μέσος είναι θετικός να παίξει για λογαριασμό του Ολυμπιακού  και τις επόμενες ώρες αναμένονται σημαντικές εξελίξεις.

Έχει ξεκινήσει από τις Ακαδημίες της Ρεν και έχει αγωνιστεί σε Ρεν, Μονακό, Τσέλσι, Νάπολι και Μίλαν. Ο Γάλλος διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού με τίτλους σε Αγγλία, Γαλλία και Ιταλία.

Ο διεθνής χαφ Τιεμουέ Μπακαγιόκο δεν θα κλείσει στη Νις και σύμφωνα με Γάλλο δημοσιογράφο κοιτάζει περισσότερο για το λιμάνι.

Βοήθησε πολύ και η απόκτηση του Μαρσέλο….

Αναμένονται σύντομα εξελίξεις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νότιγχαμ Φόρεστ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ