Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει αριστερό μπακ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Οι Πειραιώτες εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις και μία εξ αυτών είναι ο νέος… Ραφίνια. Συγκεκριμένα, έχουν στη λίστα τους τον Ρενέ Ροντρίγκες Μαρτίνς ή Ρενέ, που αγωνίζεται στη Φλαμένγκο. Ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ρενέ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερυθρόλευκοι θέλουν να τον αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο […]

Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει αριστερό μπακ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Οι Πειραιώτες εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις και μία εξ αυτών είναι ο νέος… Ραφίνια. Συγκεκριμένα, έχουν στη λίστα τους τον Ρενέ Ροντρίγκες Μαρτίνς ή Ρενέ, που αγωνίζεται στη Φλαμένγκο.

Ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ρενέ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερυθρόλευκοι θέλουν να τον αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο μπακ με τη μορφή δανεισμού και οψιόν ανανέωσης το καλοκαίρι του 2022.

Ο παίκτης από την πλευρά του θέλει κανονική μεταγραφή και όχι δανεισμό. Ο Ρενέ αποτελεί τον βασικό αριστερό μπακ της Φλαμένγκο. Με τη φανέλα της ομάδας της Βραζίλιας μετράει συνολικά 193 συμμετοχές.

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε πάρει από την Φλαμένγκο το 2020 τον Ραφίνια.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ