Σειρά παίρνουν ακόμα δύο περιπτώσεις με θετική κατάληξη για τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελική ευθεία για τις εκκρεμότητες στα μεταγραφικά του. Ο Βρσάλικο θα ανακοινωθεί επίσημα το Σάββατο (02/07) και από Δευτέρα θα γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες.

Σειρά παίρνουν ακόμα δύο περιπτώσεις με θετική κατάληξη για τους ερυθρόλευκους.

Ναθάνελ Μπουκού

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για τον Γάλλο εξτρέμ Ναθάνελ Μπουκού που υπάρχουν προχωρημένες επαφές, και αναμένεται να κλείσει αρκετά σύντομα.

Αγωνίζεται στη Ρεμς, το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, και λόγω του συμβολαίου που εκπνέει αναμένεται να κλείσει κοντά στα 4 εκατομμύρια. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδας της Γαλλίας, Ανερχόμενος, γρήγορος, πολυσύνθετος εξτρέμ, και έχει επαφή με το γκολ.

Γκουστάβο Σκάρπα

Πριν από δύο μέρες σας γράψαμε ότι ο Γκουστάβο Σκάρπα τόνισε στην Παλμέιρας πως θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός, που τον θέλει σαν τρελός, ένα 24ωρο σχεδόν μετά, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πρόταση για να τον ντύσουν στα χρώματα της ομάδας τους!

Ποια είναι αυτή; Συμβόλαιο το οποίο ξεκινά από 1η Ιανουαρίου 2023 και ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με προοπτική ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο. Μαζί με το πριμ υπογραφής, μπόνους ο 28χρονος επιτελικός μέσος μπορεί να λάβει ένα ποσό περίπου στα 4.500.000 ευρώ μέσα σε αυτό το διάστημα.

Μιλάμε για μια πρόταση που από οικονομικής άποψης δεν νομίζουμε να έχει κάποια καλύτερη στα χέρια του. Οι εκπρόσωποι της Παλμέιρας άκουσαν την πρόταση, υποστήριξαν ότι πράγματι είναι πολύ καλή και πως εκτός απροόπτου θα γίνει και το deal. Είπαν μάλιστα στους Πειραιώτες πως θέλουν δύο μέρες να το σκεφτούν και να απαντήσουν…

Καλές οι πιθανότητες να μπει από τώρα στο ρόστερ. Πρόκειται για πολύ καλό ποδοσφαιριστή.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ