Ολυμπιακός - Αστ. Τρίπολης: Σαρωτικοί οι Πειραιώτες! (5-0)

Με σύστημα 4-2-3-1 θα παίξει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Σε μια αναμέτρηση που έκρυβε κινδύνους, όμως οι ερυθρόλευκοι το χειρίστικαν…σωστά!

Συγκεκριμένα, ο Μίτσελ διάλεξε τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, με τους Ανδρούτσο, Παπασταθόπουλο, Ντόι και Ρέαμπτσιουκ στους τέσσερις της άμυνας. Στο κέντρο Αρχίζει ο Χουάνγκ και ο Εμβιλά, με τους Μπιέλ, Χάμες και Φορτούνη να ξεκινάνε στην τριάδα πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν στο 4. Όταν έκλεψαν την μπάλα. Ο Φορτούνης με εκπληκτική κάθετη μπαλιά τροφοδότησε τον Μπιέλ, ο οποίος με πλασέ εκτός περιοχής, έκανε το 1-0 κόντρα στους Αρκάδες.

Εκπληκτικό γκολ για τον Ολυμπιακό! Οι ερυθρόλευκοι άλλαξαν φανταστικά την μπάλα εκτός περιοχής. Ο Χάμες έπαιξε με τον Ίνμπομ Χουάνγκ το 1-2 και ο Κολομβιανός με ένα δυνατό δεξί σουτ εκτός περιοχής βρήκε δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός κάνει το 3-0 στο 68ο λεπτό. Ο Μπιέλ πίεσε τον Καστάνιο μέσα στην περιοχή. Ο Χάμες πήρε την κατοχή και τροφοδότησε τον Μπακαμπού που βρήκε δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός κάνει το 4-0! Ο Μπιέλ έκανε το σουτ αριστερά της περιοχής, απέκρουσε ο Παπαδόπουλος. Στη συνέχεια ο Γκάρι Ροντρίγκες έγινε κάτοχος της μπάλας και σούταρε πετυχαίνοντας ένα ακόμη γκολ.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε και άλλο γκολ. Ο Γκάρι Ροντρίγκες από τα δεξιά έκανε το γέμισμα προς το δεύτερο δοκάρι, εκεί που ο Μασούρας έστειλε την μπάλα με τα δίχτυα στο κεφάλι.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αστέρας Τρίπολης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик